Altınordu maçı kolay olmayacak

Yönetimin alacağı radikal kararlar, hocanın yeni oyun sistemi üzerinde çalışması ve Altınordu´nun cesaret alarak 3 puan için oynayacak olması, maçı zorlayacak faktörler arasında gösteriliyor

Tarih: 01.01.0001 00:00
  Altınordu maçı kolay olmayacak

 

-ÖZEL-

Sinan AYDIN

BB Erzurumspor´da, Altınordu maçının hazırlıkları sürüyor. Deplasmanda kaybettiği puanlar nedeniyle evinde puan kaybetme lüksü olmayan BB Erzurumspor´da, yönetimin alacağı radikal kararlar, hocanın yeni oyun  sistemi üzerinde çalışması ve Altınordu´nun zayıf takımlara karşı mağlup olan bir Erzurumspor karşısında cesaret alarak 3 puan için oynayacak olması,  maçı zorlayacak faktörler arasında gösteriliyor.

ANTRENMANLAR SÜRÜYOR

TFF 1. Ligin 7. Haftasında Pazar günü saat 16.30´da Kazım Karabekir stadyumunda Altınordu ile karşılaşacak olan BB Erzurumspor, bu maçın hazırlıklarını gündüz ve gece antrenmanları ile sürdürüyor. Teknik Direktör Erkan Sözeri nezaretinde Erzurumspor tesislerinde yapılan teknik ve taktik antrenmanlarda, futbolcular düz koşu, açma germe hareketleri, tek pas ve çift kale maçlar yaparak antrenmanlarını sürdürüyor. Erkan hoca, elindeki kaliteli kadroyu en en iyi şekilde kullanmak için çeşitli taktik denemeleri yapıyor. Teknik Direktör Erkan Sözeri, bir yandan Bursaspor maçında performansı düşük olan futbolcularla özel görüşmeler yaparken diğer yandan da Altınordu maçının kurgusunu yapıyor. Takımda beklentinin yüksek olduğu futbolcuların kötü performansının nedenlerini araştıran Erkan hoca, oyuncularını motivasyon olarak ta Altınordu maçına hazırlıyor. Ligin yeni başladığını ve üst sıradaki takımlarla aralarında önemli bir puan farkı olmadığını hatırlatan Sözeri, bir seri yakalamaları durumunda şampiyon olacak kadroya sahip olduklarını hatırlatıyor.

BUGÜN BASIN TOPLANTISI DÜZENLEYECEK

Mavi beyazlı takımda, teknik direktör Erkan Sözeri bugün saat 13.00´da basın toplantısı düzenleyecek. Erkan Sözeri´nin takımdaki son durumla ilgili bilgi vermesi bekleniyor. Bu arada edinilen bilgilere göre Bursaspor maçında kendilerine verilen görevi iyi değerlendiremeyen bazı futbolcuların Altınordu maçında Erkan hoca tarafından kenarda tutulabileceği öğrenildi. Taraftar da, formayı terinin son damlasına kadar hak eden isimleri sahada görmek istiyor. Teknik heyet, futbolcular ve yönetim arasında yapılacak toplantıda ise, takımda performansı kötü olan futbolcular olmak üzere deplasman maçlarında alınan başarısız sonuçların nedenlerinin masaya yatırılacağı öğrenildi.