Başkan´dan Koronavirüsle Mücadele Pozu!

Koronaviriüs tedbirleri kapsamında İspirİ´n tüm mahalle ve sokaklarında dezenfekte çalışması yapıldı. Belediye Başkanı Ahmet Coşkun´un, belediye ilaçlama ekipleri ile çektirip sosyal medyadan paylaştığı fotoğrafa ise, ?Koronavirüsle mücadele pozu´ yorum

Tarih: 01.01.0001 00:00
 Başkan´dan Koronavirüsle Mücadele  Pozu!

-ÖZEL-

 

Sinan AYDIN

 

İspir´de koronavirüs seferberliği kapsamında, ilçenin tüm mahalleleri dezenfekte edildi. Çalışmalar halk tarafından takdir edildi, belediye başkanı Ahmet Coşkun´un dezenfekte ekibi ile birlikte verdiği poz dikkat çekti. İspir Belediyesi, ilçede başlattığı dezenfekte çalışmalarını kapsamlı olarak yürütüyor. Tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüse (Covid-19) karşı, İçişleri Bakanlığının ?koronavirüs tedbirleri´ genelgesi doğrultusunda, İspir Belediyesi de cadde ve sokakları ilaçlı ve tazyikli su ile yıkayarak dezenfekte çalışması yaptı. Özel kıyafetli ilaçlama ekipleri, dezenfekte çalışmalarına, belediye başkanı Ahmet Coşkun´u ziyaret edip birlikte fotoğraf çektirdikten sonra başladı. Ekipler, dolmuş durakları, toplu ulaşım araçları, taksi durağı, taksiler, okullar, camiler, kamu kurumları, park ve bahçeler ile vatandaşların yoğun olarak kullandıkları kamu alanlarında dezenfekta çalışması yaptı.

/resimler/2020-3/23/1107354576609.jpg

 

BAŞKAN´DAN KORONAVİRÜSLE MÜCADELE POZU

 

İspir Belediye Başkanı Ahmet Coşkun, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de koronavirüs salgınının kendisin i hissettirdiğini hatırlatarak ?Devletimiz, özellikle Sağlık Bakanlığımız aracılığı ile bu konuda çok ciddi tedbirler aldı. Tüm kurum ve kuruluşlar bu konuda seferber oldular. Adeta ülkemizde bir sağlık seferberliği söz konusu. Biz de bu seferberlik içerisinde kendi yerimizi İspir Belediyesi personeli olarak almış durumdayız. Arkadaşlarımızla birlikte tüm ilçemizde; kurumlarımızda, camilerimizde, insanlarımızın toplu olarak bir arada yaşadığı ve sosyal hayatı paylaştığı tüm mekanlarda, taksilerde ve toplu ulaşım araçlarında biz bu çalışmaları önümüzdeki süreçte kesintisiz devam ettireceğiz. Bugün start verdik. Öncelikle belediye binamızdan başladık. Cenab-ı Hak memleketimizin üzerinden bu sıkıntılı durumu inşallah bertaraf eder. Ama bir gerçek var ki,  tedbir bu virüsten daha büyük. Biz tedbiri aldık. Sonrasını Cenab-ı Allah´a bıraktık. İnşallah üstesinden geleceğiz? İfadelerini kullandı. Başkan Coşkun´un belediye ilaçlama ekibi ile çektirdiği ve kendi sosyal medya hesabından da paylaştığı fotoğraf, ?koronavirüsle mücadele pozu´ olarak lanse edildi.