BB Erzurmsporlu futbolcular kendi kampını uyguluyor

BB Erzurumsporlu futbolclar bugün oplanıyor ancak, virüsten korunma tedbirleri kapsamında toplanma gününün uzatılması ihtimali yüksek. Futbolcuların tamamı yurt içindeler ve kondüsyoner tarafından gönderilen videolarla antrenman programlarını sürdürüyorl

Tarih: 01.01.0001 00:00
 BB Erzurmsporlu futbolcular kendi kampını uyguluyor

-ÖZEL-

Sinan AYDIN

Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronaviris salgını sonrası Futbol Federasyonu tarafından Süper Lig ve TFF 1. lig de dahil tüm spor müsabakaalrının önce seyircisiz oynanmasına kara verilmiş, gelen tepkiler sonrası ise tüm spor faliyetleri süresiz ertelenmişti. TFF 1. ligde şampiyonluk mücadelesi veren BB Erzurumspor´da, teknik direktör Mehmet Özdilek ike Kulüp Başkanı Hüseyin Üneş ve yönetim toplantı yaparak ortak karar almış, futbolculara yurt dışına çıkmamak şartı ile 25 Mart Çarşamba gününe kadar izin verilmişti. Bugün toplanması beklenen takımın, vaka sayısının artması ve tedbirlerin sıklaştırılması nedeniyle toplanma gününü uzatabileceği öğrenildi.

TOPLANMA GÜNÜ BÜYÜK İHTİMAL UZATILACAK

BB Erzurumspor Basın Sözcüsü Ahmet Dal, Günebakış Gazetesine yaptığı özel açıklamada, 25 Mart´ta takımın oplanacağını, ancak toplanma süresinin ertelenme ihtimalinin yüksek olduğunu söyledi. Dal, ´´ Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını sonrası virüsten korunma tedbirlerini BB Erzurujjmspor kulübü olarak en üst seviyede uyguluyoruz. Futbolcularımızın sağlığı bizim için herşeyden önemlidir. Oyuncularımıza 25 Mart´ta toplanmak kaydı ile izin verilmişti. Ancak ülkemizdeki tedbielrin daha da sıklaştıırlması kapsamında, futbolcularımızın toplanma süresi büyük ihtimalle uzatılabilir. Yani futbolcular 25 Mart´ta değilde belirleyeceğimiz ileri bir tarihte toplanabilir. Şuan değerlendirme aşaması sürüyor´´ dedi.

VİDEOLU ANTRENMAN

Futbolcularım tamamının ülke içerisinde olduklarını söyleyen Basın sözcüsü Ahmet Dal, ´´ Futbolcularımız kendi evlerinde ve bulundukları yerlerde kendilerini özel kampa almış durumda. Kondüsyonerimizin gönderdiği kondisyon videolarını evlerinde uyguluyorlar. Kondüsyonerimiz video gönderiyor, futbolcularımızda o videolardaki programı uyguluyorlar´´ diye konuştu.