BB Erzurumspor Belek´te güç depoluyor

BB Erzurumspor, ikinci yarının hazırlıklarını Antalya Belek´te sürdürüyor. Mavi Beyazlı takımda, futbolcuların hırsı ve neşesi, teknik heyeti sevindiriyor.

Tarih: 01.01.0001 00:00
 BB Erzurumspor Belek´te güç depoluyor

 

-ÖZEL-

 

Sinan AYDIN

 

TFF 1. Ligde ilk yarıyı 3o puanla ikinci sırada tamamlayan BB Erzurumspor, şampiyonluk parolasıyla verdiği mücadelenin ikinci yarısı için kamp çalışmalarını Antalya Belek´te sürdürüyor. TRT Spor kanalına verdiği röportajda ??Süper Lig´e şampiyon olarak çıkmak istiyoruz? diyen teknik direktör Erkan Sözeri, futbolcularına taktik ağırlıklı antrenmanlar yaptırıyor. TFF 1.Lig ekiplerinden BB Erzurumspor, ikinci yarı hazırlıklarını Antalya Belek´te sürdürüyor. Erkan Sözeri nezaretinde bazı günler sabah bazı günler de öğlen ve akşam olmak üzere günde iki antrenman yaparak hazırlanan BB Erzurumspor´un kampı, düğün yapan İbrahim Sehic ile izinli olduğu öğrenilen ve bu hafta içi kampa katılması beklenen Rashad Muhammed´den eksik başladı. Belek´te yaz aylarını aratmayan bir havada oldukça verimli geçen kampta, futbolcuların istekli ve hırslı hali teknik heyeti sevindiriyor.

 

ERKAN SÖZERİ: Süper lige ŞAMPİYON OLARAK ÇIKMAK İSTİYORUZ

 

Büyükşehir Belediye Erzurumspor´da teknik direktör Erkan Sözeri, TRT Spor´a ve4rdiği röportajda, eksik bölgelere transfer yapacaklarını belirterek, ?Forvet, orta saha ve bir kenar oyuncusu almak istiyoruz. Süper Lig´e şampiyon olarak çıkmak istiyoruz. Adımlarımızı sağlam atmak istiyoruz. İkinci devre oynayacağımız tüm maçlar final havasında olacak. Transferde eksiklikler kaçınılmaz. Forvet orta saha ve bir kenar oyuncusu almak istiyoruz. Başkanımız ve yönetimimizle birlikte kısa zaman diliminde transferi en kısa sürede sonuçlandırmak istiyoruz. Doğru hamle yapan takım bir üst lige çıkar. Camianın beklentisini biliyoruz. Tek hedefimiz doğru hamleler yaparak süper lige çıkmaktır. Son sözüm ise doğru hamle yapan takım seriyi yakalayarak başarılı olur. Bu ligde Süper Lig´e şampiyon olarak çıkmak istiyoruz. Ziraat Türkiye Kupası´nda Erzurum´a Beşiktaş´ı izlettireceğiz. Beşiktaş maçından iyi bir sonuçla ayrılmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

 

SPOR OTORİTERLERİ ERZURUMSPOR´UN KAMPINI İZLİYOR

 

Bu arada mavi beyazlı takımın kampını, spor otoriteleri de takip ediyor. Özellikle TFF 1. Lig takımlarını takip edip katıldığı TV programından  yorumculuk yapan Hayri Ülgen, BB Erzurumspor´un kampını takip etti. Sosyal medya hesabından da yaptığı paylaşımda Erzurumsporlu futbolcuların çok hırslı ve istekli olduğunu, takımın şampiyonluk havasına girmiş olduğun u gözlemlediğine dair paylaşım yapan Hayri Ülgen´in paylaşımı, taraftarlar arasında çok sayıda beğeni ve yorum aldı.  Mavi Beyazlı takım, Antalya Belek´te sürdürdüğü ikinci yarı kampında, birkaç hazırlık maçı da yapacak. 15 Ocak´ta Beşiktaş ile Ziraat Türkiye kupası maçını oynamak için Erzurum´a dönecek olan BB Erzurumspor, daha sonra ise  19 Ocak´ta deplasmanda İstanbulspor ile karşılaşacağı lig maçı için İstanbul´a geçecek. Lig maçından 3 gün sonra 22 Ocak´ta Beşiktaş ile kupa maçının rövançını oynayacak olan BB Erzurumspor´un lig maçından sonra kupa maçına kadar da İstanbul´da kalacağı öğrenildi.