B.B Erzurumspor´da mesai başlıyor

Muzaffer hocanın imza atması ile B.B Erzurumspor´da yeni sezon mesaisi başlıyor. Öncelik, iç ve dış transfer çalışmalarını tamamlayıp yeni sezon öncesi kamp dönemine şekillenmiş bir kadro ile gitmek.

Tarih: 01.01.0001 00:00
 B.B Erzurumspor´da mesai başlıyor

-ÖZEL-

Sinan AYDIN

Süper ligden düşerek camiayı üzüntüye sevk eden B.B Erzurumspor´da, Spor Toto 1. Lig mesaisi, teknik direktör Muzaffer Bilazer´e yapılacak olan imza töreni ile resmen başlıyor. Takımda gidecek ve kalacak futbolcularla ilgili net bir karar vermek için önceliği Hoca transferine veren Mavi Beyazlı yönetim, Muzaffer Bilazer ile resmi sözleşme imzaladıktan sonra iç ve dış transfer çalışmalarına da resmen start vermiş olacak.

HOCANIN RAPORU DOĞRULTUSUNDA TAKIM KADROSU ŞEKİLLENECEK

Muzaffer hoca ile bugün saat 14.30´da imza töreni yaparak basının huzuruna çıkacak olan başkan Üneş ve yönetim, daha sonra ise takımın yeni sezondaki kadrosunu kurmak için Hoca ile birlikte mesai yapacak. Muzaffer Bilazer´in vereceği rapor doğrultusunda takım kadrosunu şekillendireceği öğrenilen yönetimin, takımın mevcut kadrosunu çok bozmamak üzere yeni takviyeler yapmayı planladığı öğrenildi. Takımda önemli isimler arasında yer alan Taylan Antalyalı,  İbrahim Akdağ, İbrahim Sehiç ve Emrah Başsan´ın isminin başka kulüplerle anılması, yönetimin işini biraz olsun zorlaştırsa da, bu futbolcuların sözleşmesinin devam ediyor olması da kulüp adına bir avantaj olarak görülüyor.

ASKERDEKİ FUTBOLCULARIN DÖNMESİ BEKLENİYOR

B.B Erzurumspor yönetimi, Muzaffer hocanın raporu doğrultusunda sözleşmesi biten futbolculardan da takımda devam etmesi istenilen isimlerle yeniden masaya oturacak. Sözleşmesi bittiği için takımdan ayrılan futbolcuların şuana kadar başka bir kulüple anlaşmamış olması, görüşmelerin olumlu geçmesi açısından bir avantaj olarak değerlendiriliyor. Sözleşmesi devam eden futbolculardan bir kısmının vatani görevini yapmak için bedelli askerlik yapıyor olması nedeniyle, Yönetimin bu futbolcularla birebir görüşerek anlaşmak için askerden dönmelerini beklediği de öğrenildi. Muzaffer hocanın da gidecek ve kalacak futbolcular belirlendikten sonra takımın yeni kamp dönemi ile ilgili plan ve programını hayata geçireceği öğrenildi.