BB Erzurumspor´da Sadiku ile yollar ayrıldı

Sezon başında mavi beyazlı renklere bağlanan ancak sakatlıklardan gözünü açamayan Arnavut golcü Armando Sadiku´nun Erzurumspor macerası yarım sezon sürdü.

Tarih: 01.01.0001 00:00
 BB Erzurumspor´da Sadiku ile yollar ayrıldı

Sinan AYDIN

Mavi beyazlı takımın sezon başında büyük ümitler ile transfer ettiği golcü futbolcu Armando Sadiku´nun sık sık sakatlanması ve oynadığı müsabakalarda da bir türlü bekleneni verememesi yüzünden sözleşmesi fesh edildi. 1 yıllık aradan sonra yeniden Süper lige yükselen ve kulüp Başkanı Hüseyin Üneş tarafından mavi beyazlı renklere bağlanan Arnavut golcü Armando Sadiku´nun Erzurumspor macerası yarım sezon sürdü.

FAYDALI OLABİLİRDİ ANCAK YETERİ KADAR ŞANS VERİLMEDİ

Büyük ümitlerle alınan ve gol yollarında takıma büyük katkı sağlaması beklenen Armando Sadiku, sezonun başlaması ile birlikte önce sakatlıklar ardından ise verilen şansları kullanamaması sonrası Erzurumspor´daki geleceğini belli oldu.  Teknik Direktör Mesut Bakkal´ın bir türlü gözüne giremeyen ve son haftalarda ilk 18´e bile alınmayan Sadiku, takımdan ayrılan futbolcular kervanına katıldı. Kulüp Başkanı Ömer Düzgün´ün teknik direktör Mesut Bakkal ile yaptığı görüşme sonrası golcü oyuncu Sadiku´nun bileti kesildi. Yöneticiler ile bir araya gelen Arnavut oyuncu, karşılıklı anlaşma sonrası sözleşmesinin fesh edilmesini kabul etti ve Büyükşehir Belediye Erzurumspor´dan ayrıldı.