BB Erzurumspor´da yeni taktik ?kaleyi gören vursun´ olacak?

BB Erzurumsporlu futbolcular, Mehmet Özdilek´İn gelişi sonrası antrenmanlarda şut çalışması yapmaya başladı.

Tarih: 01.01.0001 00:00
 BB Erzurumspor´da yeni taktik ?kaleyi gören vursun´ olacak?

Sinan AYDIN

TFF 1. Ligde bu hafta Eskişehirspor´u ağırlayacak olan BB Erzurumspor, bu maçın hazırlıklarına başladı. Şampiyonluk mücadelesi veren BB Erzurumspor´da, hafta sonu Akhisarspor´dan 1 puan alınması sonrası şampiyonluk iddiasının sürdürülmesinin de sevinci yaşanıyor. Yeni Teknik Direktör Mehmet Özdilek´in ilk maçı olması nedeniyle futbolcuların sahada oldukça istekli oldukları gözlenirken, Şifo dokunuşu Erzurumspor´da gözle görüldü. Maç sonu değerlendirmesinde eksiklerden bahseden Mehmet hoca, adeta takımdaki kanayan yaraya parmak basıp futbolculara uzaktan şut çalışması yaptıracaklarını söyledi.

KALEYİ GÖREN VURSUN

BB Erzurumspor´da en büyük eksiklerden biri olarak görülen rakip kaleye şut çalışması, Mehmet Özdilek´İn gelişi ile birlikte rafa kalkacak gibi gözüküyor. Geçtiğimiz hafta deplasmanda Akhisarspor ile 0-0 berabere kalarak 1 puan alan BB Erzurumspor´da, hafta sonu oynanacak olan Eskişehirspor maçının hazırlıklarına başlandı. 1 günlük iznin ardından dün topbaşı yapan futbolcuların moralli oldukları gözlendi. Akhisarspor maçında oldukça istekli oynayan futbolcular, hem Mehmet hocadan hem de taraftarlardan olumlu not aldı.

BİRÇOK MAÇI KALEYE ŞUT ÇEKMEDEN TAMAMLIYORDUK

Teknik Direktör Mehmet Özdilek, eksiklerinin olduğunu, maça 3 antrenmanla çıkmasına rağmen etkisini gösterdiğini, futbolculara  bundan sonraki, antrenmanlarda özellikle uzaktan rakip kaleye şut çekme çalışması yaptıracaklarını söylemişti. Futbolculara antrenmanlarda uzaktan şut çekme çalışması yaptırılmaya başlandı. Mavi beyazlı takımda gerek Erkan Sözeri döneminde ve gerekse Muzaffer Bilazer döneminde rakip takım kalesine birçok maçta neredeyse hiç şut çekilmeden maçlar bitiriliyordu. Mehmet Özdilek´in takımdaki bu eksikliğe son vermesi bekleniyor.  Futbolcuların daha önceleri antrenmanlarda şut çalışması yapmadıkları için kendilerine güvenleri olmadığı, yeni çalışmalarla bu eksikliğinde giderileceği öğrenildi.