Bu araçtan 4 veteriner sağ çıktı

Sahada görevli Veterinerleri taşıyan araç şarampole uçtu

Tarih: 01.01.0001 00:00
 Bu araçtan 4 veteriner sağ çıktı

-ÖZEL-

Erzurum´un Çat ilçesinde görevli veteriner hekimleri taşıyan araç şarampole uçtu. 4 kişinin yaralandığı kazada, mucize eseri ölen olmadı.

Sinan AYDIN

Erzurum İl tarım ve Orman Müdürlüğü´ne bağlı Çat İlçe Müdürlüğünde görevli personeller, saha görevi sırasında trafik kazası geçirdi. Talihsiz kaza, iddialara göre şöyle gelişti. Veteriner Hekim Cüneyt Kurt, Veteriner Hekim İsmail Emre Gencel, Veteriner Hekim Kadir Tolga Elkoca ve Veteriner Sağlık Teknikeri Ömer Yılmaz, ilçe merkezine 45 kilometre uzaklıktaki Karaca köyünde ve ilçe merkezine uzaklığı 39 kilometre olan Hatunan köyünde buzağı ve kuzu küpeleme ve aşılama işlemini bitirdikten sonra Hatunan köyünden ilçeye dönüşte, 06 FP 5424 plakalı araç, sürücünün virajı alamayarak şarampole yuvarlanması sonucu kaza geçirdi.

ÖLEN OLMAMASI MUCİZE

Kazazedelerden Ömer Yılmaz ve Cüneyt Kurt ameliyata alınıp başarılı bir operasyon geçirdi. Tolga Elkoca müşahede altında tutuluyor. İsmail Emre Gencel´in ise sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı. Kaza anında araç içerisinde bulunanlardan Cüneyt Kurt´un tedavisi ise Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi´nde devam ediyor. Ömer Yılmaz ile İsmail Emre Gencer´in ise tedavileri Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi´nde devam ediyor. Şarampole uçan araçtan mucize eseri yaralı kurtulan tarım personeli Veteriner Hekimlerin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Kaza ile ilgili geniş çaplı soruşturma sürüyor. Çat İlçe Tarım Müdürlüğü, kaz aile ilgili yaptığı açıklamada, ?? Yoğun iş yükü altında ve yaz kış demeden zorlu saha şartlarında özveriyle görev yapan mesai arkadaşlarımıza geçmiş olsun diyor, kendilerine acil şifalar diliyoruz´´ dedi.