Cengiz Semercioğlu´ndan Erzurum için ek uçak sefer talebi

Erzurum´a gelmek için uçak bulamayan ünlü Gazeteci Cengiz Semercioğlu, Türk Hava Yolları´na tepki gösterdi. Semercioğlu, THY yetkililerinden hiç olmazsa kış aylarında Erzurum ve Kars´a ek uçak seferler konulmasını istedi.

Tarih: 01.01.0001 00:00
 Cengiz Semercioğlu´ndan Erzurum için ek uçak sefer talebi

-ÖZEL-

Sinan AYDIN

 

Ünlü Gazeteci Cengiz Semercioğlu, Türk Hava Yolları´nın Erzurum´a uyguladığı sefer işkencesine sessiz kalmadı. Dadaşları fahiş fiyattan uçak bileti almaya mecbur bırakan Türk Hava Yollarının Erzurum için 450 ile 600 TL arasında sattığı uçak biletlerini Erzincan´dan 180, Kars´ta 200 TL´den satarak Erzurum´a karşı anlamsız bir tavır sergilemesi, gezi için Erzurum´a gelenlerin de tepkisini çekiyor. Pahalı bilet uygulamasının yanında yetersiz sefer sayısını Erzurum´a reva gören THY, ünlü gazeteci Cengiz Semercioğlu´nun da tepkisini çekti.

 

??THY KIŞIN DAHA FAZLA EK SEFER KOYMALI´´

 

Önceki hafta sonunu Kültür ve Turizm Bakanı ile birlikte Erzurum ve Kars´ta geçiren ünlü gazeteci Cengiz Semercioğlu, geziden oldukça memnun kalmıştı. Çocukları ile birlikte aynı geziyi yapmak istedi, ancak uçak bulamadı. Doğu Ekspresinğin önğnde çekildiği bir fotoğrafını düşüncelerini yazarak paylaşan Semercioğlu, THY yetkililerinden hiç olmazsa kış aylarında Erzurum ve Kars´a ek uçak seferler konulmasını istedi. Ünlü magazinci, ?´İki kayak merkezinde de gerçekten yer bulmak zor. Virüsü de göze alıp bu hafta sonu çocukları götürmeye kalktım, hem Kars´tan hem Erzurum´dan pazar dönüş uçağı bulamadım. Hepsi dolu. THY kışın daha fazla ek sefer koymalı hafta sonları bu iki ilimize´´ diye yazdı. Semercioğlu, çok sayıda destek aldı.