CHP Erzurum Milletvekili Adayı Gonca Aytaş koronavirüsü yendi

2015 milletvekili seçimlerinde CHP´den Erzurum 1. sıra milletvekili adayı gösterilen CHP´li Avukat Gonca Aytaş, koronavirüsü yendi.

Tarih: 01.01.0001 00:00
 CHP Erzurum Milletvekili Adayı Gonca Aytaş koronavirüsü yendi

-ÖZEL-

Sinan AYDIN

 

CHP Erzurum 1´inci Milletvekili Adayı Avukat Gonca Aytaş, yakalandığı koronavirüs hastalığını yenerek sağlığına kavuştu. Erzurumlu olan ve 7 Haziran 2015 Genel Seçimleri´nde  Cumhuriyet Halk Partisi´nden 25. dönem Erzurum 1. Sıra Milletvekili adayı olam Gonca Aytaş, seçim çalışmaları sırasında AK Partili belediye başkanları ile yaşadığı tartışmalarla Türkiye gündemini işgal etmişti. Aynı zamanda İstanbul Barosuna kayıtlı bir Avukat olan Gonca Aytaş, tüm dünyayı vtkiis altına alan Koronavirüs hastalığına yakalanmıştı. Koronavirüse yakalanan CHP´li Gonca Aytaş´tan, sevenlerini sevindiren haber geldi. 2015 milletvekili seçimlerinde CHP´den Erzurum 1. sıra milletvekili adayı gösterilen CHP´li Avukat Gonca Aytaş, koronavirüsü yendi. Şuan CHP Ankara İl Başkan Yardımcısı olan Avukat Gonca Aytaş, koronavirüsü yendiğini duyurdu. Gonca Aytaş´ın sağlık durumuna ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şöyle: "Arkadaşlar ben bugün koronayı yendim. Uzun ve sıkıntılı bir süreçti, Negatif sonucum az önce geldi.

Ben çok dikkat ettiğim halde yakalandım. İşi ciddiye alın. Şimdi ilk işim plazma vermek olacak. Hastalara acil şifalar dilerim "

 

GONCA AYTAŞ KİMDİR?

 

Gonca Aytaş , 1983 yılında doğdu. Aytaş, ilkokulu Erzurum İnönü İlköğretim Okulu´nda, ortaokulu Erzurum Gazi Ahmet Muhtar Paşa Ortaokulu´nda okuduktan sonra 2001 yılında Erzurum Lisesi´nden mezun oldu. 2005 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesini tamamlayan Aytaş, öğrenim hayatı boyunca gönüllü yardım kampanyaları düzenlemiş ve çeşitli sivil toplum kuruluşlarında görev aldı. 2006 yılından beri serbest avukatlık mesleğini yürüten Aytaş, halen ticari şirketlere hukuk başdanışmanlığı yapmakta ve Gazi Üniversitesi Avrupa Birliği Hukuku alanında yüksek lisansına devam etmektedir. Ayrıca ticari şirketlerde ve derneklerde yönetim kurulu üyeliği bulunmaktadır. Gazi Üniversitesi Avrupa Birliği Hukuku alanında yüksek lisans yapmıştır. Ayrıca ticari şirketlerde ve derneklerde yönetim kurulu üyeliği bulunmaktadır. 7 Haziran 2015 Genel Seçimleri Cumhuriyet Halk Partisi 25. Dönem milletvekili adayıdır.