Çok acele edip yanlış bir karar vermeyeceğiz

BB Erzurumspor´da teknik direktör arayışları sürerken kulüp başkanı Hüseyin Üneş, açıklamalarda bulunarak taraftarın yüreğine su serpti.

Tarih: 01.01.0001 00:00
 Çok acele edip yanlış bir karar vermeyeceğiz

-ÖZEL-

Sinan AYDIN

Sezon sonu hedefledikleri şampiyonluğa ulaşacaklarını yineleyen Başkan Üneş, ?? Her görüştüğümüz hocayı alacağız diye bir şey yok. Çok acele edip yanlış bir karar vermeyeceğiz inşallah´ diye konuştu. İyi transferler yapmalarına rağmen sezona istedikleri gibi başlayamadıklarını hatırlatan BB Erzurumspor Kulüp Başkanı Hüseyin Üneş, ??Sezona çok istediğimiz gibi başlayamadık. Ligin çok üstünde bir kadro kurduk ama istediğimiz sonuçları alamadık. Biz her zaman diyoruz. Lige nasıl başladığınız değil ligi nasıl bitireceğimiz daha önemli. Erzurumspor ailesinin bir şüphesi olmasın. Bizim takımımız sezon sonunda Allah´ın izniyle hak ettiği yere çıkacak. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Sonuç olarak fark 3-4 puan. Bu farkı da önümüzdeki haftalarda kapatacağız´´ diye konuştu.

??HOCA KONUSUNDA GELİŞMELŞER VAR´´

Teknik direktör konusunda da gelişmeler olduğunu ifade eden Başkan Hüseyin Üneş, ??Gelişme var hoca konusunda. Cuma günü maçımız var. Keçiörengücü maçı sonrası Muzaffer hocamızla karşılıklı konuşarak anlaşıp yollarımız ayırdık. Hemen hoca arayışına girdik. Ankara´da 5 ayrı hoca ile görüştük. Her görüştüğümüz hocayı alacağız diye bir şey yok. Görüştüğümüz isimlerden en doğrusunu inşallah takımın başına getireceğiz. İstanbul´da da 5 hoca ile görüştüm. Çok acele edip yanlış bir karar vermeyeceğiz inşallah. En kısa sürede en doğru zamanda takımın başına bir hoca getireceğiz´´ ifadelerini kullandı. .