Dadaş Beşiktaş´a bileniyor

Antalya kampını tamamlayarak Erzurum´a dönen BB Erzurumspor, antrenmanlara ara vermeden kupa maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Tarih: 01.01.0001 00:00
 Dadaş Beşiktaş´a bileniyor

-ÖZEL-

Sinan AYDIN

TFF 1. Lig ekiplerinden BB Erzurumspor, devre arası kampının ardından Erzurum´a dönerek kupa maçı hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor. Hem ligde hem de Ziraat Türkiye kupasında yoluna devam eden BB Erzurumspor, devre arası kamp8ını Antalya Belek´te tamamladıktan sonra Erzurum´a döndü.

HEDEF İLK MAÇTA AVANTAJLI BİR SKOR ELDE ETMEK

Erzurumspor tesislerinde Çarşamba günü karşılaşacağı Beşiktaş maçının hazırlıklarına ara vermeden devam eden BB Erzurumspor´da, hedef Beşiktaş´ı kupadan eleyebilmek için ilk maçta avantajlı bir skor elde etmek. Teknik Direktör Erkan Sözeri nezaretine Erzurumspor tesislerinde devam eden antrenmanlar, soğuk ve zaman zaman kar yağışı altında sürüyor.

SOĞUK HAVADA ANTRENMAN

Yeni transfer Sissoko´nun da katıldığı antrenmanlarda, bazı futbolcuların soğuk hava nedeniyle zaman zaman zorlandıkları gözlendi. Ziraat Türkiye kupasında son 16 takım arasına kalarak yoluna devam eden mavi beyazlı takım, ligde şampiyonluk hedeflerken, kupada da gidebildiği yere kadar gitmek istiyor. Kadro derinliği nedeniyle bugün kadar oynadığı kupa maçlarına yedek ağırlıklı bir kadro ile çıkan BB Erzurumspor´da, teknik direktör Erkan Sözeri´nin Beşiktaş karşısında as kadroyu sahaya sürüp ilk maçta ikinci maç öncesi avantajlı bir skor elde etmeyi planladığı öğrenildi. 

TARAFTARLARA MAÇ DAVETİ

Mavi Beyazlı takım, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda 15 Ocak Çarşamba günü saat 18.30´da Kazım Karabekir stadyumunda Beşiktaş ile karşılaşacak. Teknik Direktör Erkan Sözeri, tüm taraftarları kupa maçına davet etti. BB Erzurumspor´da bir yandan ikinci yarı hazırlıkları sürerken diğer yandan da 31 Ocak´ta sona erecek olan ikinci transfer dönemi öncesi arayışlar sürüyor.

TRANSFER ÇALIŞMALARI DA SÜRÜYOR

Kulüp Başkanı Hüseyin Üneş ve yönetimi, Erkan hoca ile yaptıkları istişare sonrası bir stoper, bir sol açık ve bir de forvet transfer ederek transferi noktalamak istiyor. Orta sahaya nokta transfer yaparak Sissoko´yu kadrosuna katan BB Erzurumspor´da transfer çalışmaları da sürüyor. Yönetim, nokta transferler yaparak sezon sonunda şampiyon olunması durumunda süper ligde de oynatabileceği isimlerle anlaşarak istiyor. Hüseyin Ünei ve yönetimi, bu yönde transfer çalışmalarını devam ettiriyor.