Dadaş galibiyete erken uçtu!

BB Erzurumspor, yarın oynanacak olan Eskişehirspor maçı için Perşembe gününden Eskişehir´e gitti.

Tarih: 01.01.0001 00:00
 Dadaş galibiyete erken uçtu!

-ÖZEL-

Dadaş Eskişehir´e 2 gün önceden gitti

 

 

Sinan AYDIN

 

TFF 1. Ligin 12. haftasında yarın Eskişehirspor ile karşılaşacak olan BB Erzurumspor, dün hava yolu ile Eskişehir´e geçti. Maçtan 2 gün önceden Eskişehir´e geçen mavi beyazlı teknik heyet ve futbolcular, burada yapacağı taktik ve ter antrenmanı ile maç saatini beklemeye başlayacak.

 

ERKAN HOCA ESKİŞEHİR´DE KARARGAH KURDU

 

Ligde üst üste aldığı galibiyetler ve beraberliklerle puanını 18´e çıkaran BB Erzurumspor, ligin son sırasında bulunan Eskişehirspor´u da yenerek şampiyonluk yarışında önemli bir avantaj sağlamak istiyor. Bu kapsamda Erzurumspor tesislerinde 10 gündür yoğun bir antrenman programı uygulayan Erkan Sözeri, futbolcularını Perşembe gününden Eskişehir´e götürdü. Erzurumspor, Kazım Karabekir stadyumunda yaptığı antrenmanlar sonrası Erzurum kampını tamamladı. Teknik heyet ve futbolcular, dün uçakla Eskişehir´e geçti.

 

HEDEF 3 PUAN

 

Burada kalacakları otele geçen futbolcular ve teknik heyetin Eskişehir´de bir taktik antrenman ve birde ter antrenmanı yaparak kampı tamamlayıp maç saatini bekleyeceği öğrenildi. 1 puanla ligin son sırasında bulunan ve maddi sıkıntılarla boğuşan Êskişehirspor´un son haftalarda aldığı sonuçlarla eksi puanlardan çıkışa geçmesi ve evinde iyi futbol oynaması, maçın zor geçeceğini gösterse de, Dadaşlar bu maçtan da 3 puan almak istiyor. Teknik Direktör Erkan Sözeri, Eskişehirsor maçının zor geçeceğini iade ederek temkinli konuşsa da, BB Erzurumspor´un kadrosunun Eskişehirspor´u yenecek güçte 9olduğu biliniyor.