Dadaş şeytanın bacağını kırmak istiyor

BB Erzurumspor, deplasmanda oynayacağı Menemen Belediyespor maçının hazırlıklarına 3 eksikle başladı. Takımın iyi yolda olduğunu söyleyen teknik direktör Erkan Sözeri, spor kamuoyundan biraz daha sabır ve hoşgörü istedi.

Tarih: 01.01.0001 00:00
   Dadaş şeytanın bacağını kırmak istiyor

-ÖZEL-

 

Sinan AYDIN

 

Milli ara nedeniyle verilen 3 günlük iznin bitmesi sonrası topbaşı yapan BB Erzurumsporlu futbolcular, deplasmanda Menemen Belediyespor´u yenerek ligdeki ilk deplasman galibiyetini alıp şeytanın bacağını kırmak istiyor. Bu arada Taraftarlardan sabır ve hoşgörü isteyen teknik direktör Erkan Sözeri, iyi yolda olduklarını açıkladı.

BB Erzurumspor´da Altınordu maçı sonrası 3 gün izin verilen futbolcular, dün Erzurumspor tesislerinde topbaşı yaparak Menemen Belediye maçının hazırlıklarına başladı.

 

POTE ENDİŞESİ

 

TFF 1.ligin 8. Haftasında 19 Ekim Cumartesi günü deplasmanda Menemen Belediyespor ile karşılaşacak olan BB Erzurumspor, bu maçın hazırlıklarına başladı. Teknik Direktör Erkan Sözeri yönetiminde başlayan antrenmanlara, ülkelerinin Milli takımlarında olan Pote, Sunu ve Sehiç katılmadı. Teknik Direktör Erkan Sözeri, özelikle Pote´nin uzun bir yolculuk yaparak milli maç sonrası Erzurum´a dönecek olması nedeniyle yorgun olacağının endişesini yaşıyor. Pote´nin bu nedenle Menemen Belediyespor maçında ilk onbirde çıkıp çıkmayacağına son gün karar verilmesi bekleniyor. Eksiklerle başlayan Menemen Belediye maçı hazırlıklarında, topbaşı yapan futbolcular, teknik ve taktik ağırlıklı idman yapıyor.

 

ERKAN HOCA SABIR VE HOŞGÖRÜ İSTEDİ

 

10 puanla 11. Sırada yer alan BB Erzurumspor, Bursaspor, Osmanlıspor ve Eskişehirspor´un 3 puanının silinecek olması nedeniyle kısa sürede üst sıralarda yer almayı ve liderlik koltuğuna oturmayı hedefliyor. Kazım Karabekir stadyumunda oynanan  maçta Altınordu´yu 1-0 yenerek milli araya moralli giren futbolcular, bu ligdeki ilk deplasman galibiyetini almayı hedefliyor. Takımda, cezalı futbolcu şimdilik bulunmazken, PFDK´ye sevk edilen Murat Uçar´a ceza gelip gelmeyeceği ise merakla bekleniyor. Erzurumspor´un önemli isimlerinden biri olan Murat Uçar´a ceza gelmesi durumunda, başarılı futbolcu yaptığı düşüncesiz hareket nedeniyle takımını zorlu süreçte eksik bırakmış olacak. Teknik Direktör Erkan Sözeri, yaptığı açıklamada taraftarlardan sabırlı ve hoşgörülü olmalarını isteyerek takımın iyi yolda olduğunu söyledi.