Dadaş yayla havası soluyor Yaylada neşeli antrenman

B.B Erzurumspor, yeni sezon hazırlıklarını Bolu´da sürdürüyor. Topuk yaylasındaki kampta, Dadaş vefası da yaşanıyor.

Tarih: 01.01.0001 00:00
 Dadaş yayla havası soluyor Yaylada neşeli antrenman

-ÖZEL-

Sinan AYDIN

 

Yeni sezon hazırlıklarını aralıksız sürdüren Büyükşehir Belediye Erzurumspor´un Topuk yaylası kampı da dolu dizgin geçiyor. Takımın ful kadro katıldığı kampta, tam bir aile ortamı hakim durumda. Yeni transferlerin de kısa sürede takıma adapte olması, teknik heyetin yüzünü güldürüyor. Spor Toto 1. Ligde şampiyonluk parolasıyla mücadele edecek olan B.B Erzurumspor, 22 Temmuz´da Bolu Topuk yaylasında başladığı ikinci kamp dönemini sürdürüyor.

 

HEM ENERJİ HEM GÜÇ DEPOLUYORLAR

 

Erzurum´a göre daha soğuk ve sisli bir havanın hakim olduğu Topuk yaylası, yaz ayları olmasına rağmen zaman zaman üşütüyor. Futbolcuların her ortama adapte olması ve farklı bir şekilde daha verimli antrenman yapmaları aracılığı ile Topuk yaylasının tercih edildiği B.B Erzurumspor´da, futbolcular yoğun antrenman programı ile hem enerji hem de güç depoluyorlar. Bolu´da sabah antrenmanında çekilen fotoğraflar, ortamın meteorolojik durumunu göler önüne seriyor.

 

TAM KADRO ANTRENMAN

 

Teknik Direktör Muzaffer Bilazer, takımda kalan futbolcular ve yeni transfer olan yerli ve yabancı futbolcuların tamamının Bolu kampında yer alması nedeniyle keyifli görünüyor. Tam kadar Topuk yaylasında kamp yapan Mavi beyazlı takımın, burada en az 3 hazırlık maçı yapmayı planlıyor. Teknik Direktör Muzaffer Bilazer yönetimine Topuk Yaylasında devam eden 2. etap kamp, 9 gün sürecek . B.B Erzurumspor, 3 Ağustos´ta Erzurum´da tekrar toplanarak 3. Etap kamp programını başlatacak.