Dadaşın ilk hedefi 2´de iki yapmak

BB Erzurumspor´da kalan 6 hafta için adeta kulüpte seferberlik ilan edildi. Hem rakipler hem de fikstürde ihtimaller hesaplanıyor. Dadaşlarda ilk hedef Eskişehirspor ve Osmanlıspor maçında ikide iki yapıp rakiplerden Adana Demirspor maçına puan olarak önd

Tarih: 01.01.0001 00:00
 Dadaşın ilk hedefi 2´de iki yapmak

-ÖZEL-

Sinan AYDIN

BB Erzurumspor, Eskişehirspor ile evinde oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik ve taktik ağırlıklı antrenmanlar yaptıran teknik direktör Mehmet Özdilek, teknik ekibi ile birlikte bir yandan futbolculara kendi oyun olanını aşılarken diğer yandan da fikstürle ilgili hesaplamalar yapıyor. TFF 1. ligde şampiyonluk mücadelesi veren Büyükşehir Belediye Erzurumspor´da, kalan 6 hafta için adeta seferberlik ilan edildi. Koronavirüs salgını sonrası maçların seyircisiz oynanması ile taraftar desteğinden yoksun kalan mavi beyazlı takım, kendi evinde oynayacağı Eskişehirspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik Direktör Mehmet Özdilek nezaretinde Erzurumspor tesislerinde yapılan antrenmanlarda, futbolcular tek kale ve çift kale maçlar yapıyor, bol bol kaleye şut çalışıyor. Kafasındaki oyun planının futbolculara aşılamayı hedefleyen Mehmet hoca, antrenmanlar esnasında bazı zamanlar da futbolcularını uyararak nerede nasıl pozisyon almaları gerektiği konusunda da uygulamalı anlatımlarda bulunuyor.

İLK HEDEF ADANA DEMİRSPOR MAÇINA KADAR İKİ DE İKİ YAPMAK

Şampiyonluk yolunda güçlü rakiplerinden biri olan Akhisarspor´dan 1 puan alarak ikinci sıradaki yerini koruyan Erzurumspor´da, bir yandan da fikstür ve oynanacak maçlarla ilgili ince hesaplar yapılıyor. Ligi lider bitiremese dahi en kötü ikinci sırada bitirerek Süper Lige çıkmayı da planlayan BB Erzurumspor´da, bu kapsamda bazı hesaplamalarda yapılıyor. İkincilik için çekişen takımlar arasında bulunan Bursaspor ile Adana Demirspor´un puan kaybetmelerini de bekleyen BB Erzurumspor, hafta sonu oynayacağı Eskişehirspor maçı ve sonraki hafta deplasmanda karşılaşacağı Osmanlıspor maçını kazanarak bu 2 maçtan 6 puan çıkarıp Adana Demirspor maçına rakibinin önünde çıkma planları yapıyor. Planlar tutarsa ve Adana Demirspor´da iki hafta üst üste kazanırsa rakiple puan farkı 2 olarak devam edecek. Erzurumspor evinde Adana Demirspor´u yenmesi halinde puan farkı 5´e çıkacak ve büyük ölçüde rakiplerinden birinin ikincilik şansını zora sokmuş olacak.