Dadaşlar 3 Ocak´ta belek´te topbaşı yapıyor

BB Erzurumspor 3 Ocak´ta Antalya´da topbaşı yapacak

Tarih: 01.01.0001 00:00
 Dadaşlar 3 Ocak´ta belek´te topbaşı yapıyor

-ÖZEL-

Ümraniyespor´a  yenip izne çıkan BB Erzurumsporlu futbolcular ve teknik heyet, 3 Ocak´ta Antalya Belek´te toplanacak.

Sinan AYDIN

TFF 1.ligin son haftasında Ümraniyespor´u yenerek önemli bir 3 puanı hanesine yazdıran BB Erzurumspor´da, futbolcular izne çıktı. Yeni yıla aileleri ile birlikte memleketlerinde girecek olan futbolcular, 3 Ocak´ta Antalya Belek´te yapılacak olan kampa katılacak. TFF 1.ligin son haftasında deplasmanda Ümraniyespor´u 2-1 yenerek 3 puanı hanesine yazdıran BB Erzurumspor, ligin ilk yarısını 30 puanla ikinci sırada tamamladı.

ANTALYA KAMPI 3 OCAK´TA BAŞLIYOR

Şampiyonluk parolası ile başladığı ligde zaman zaman önemli puan kayıpları yaşayan mavi beyazlı takım, toparlanarak lige ağırlığını koydu. Spor otoritelerinin şampiyonluğun en büyük adayı olarak gördüğü BB Erzurumspor, ilk yarıyı Hatayspor´un önünde ikinci sırada tamamlayarak hedefinden sapmadı.  Cumartesi günü İstanbul´da oynanan maçın ardından teknik direktör Erkan Sözeri, futbolculara izin verdi. İstanbul´daki maçtan sonra tatile çıkan teknik heyet ve futbolcular, belirlenen program çerçevesinde 3 Ocak´ta Antalya Belek´te bir araya gelerek topbaşı yapacak.

EN AZ 3 TAKVİYE YAPILMASI PLANLANIYOR

Ara transfer döneminin de 3 Ocak itibarı ile başlaması ile birlikte, mavi beyazlı yönetim bir yandan da transfer çalışmalarına hız verdi. BB Erzurumspor, ilk etapta 1 forvet, bir sol açık, bir orta saha ve bir de stoper transferi yapmayı amaçlıyor. Mavi beyazlı takım en azından 1 orta saha, 1 stoper ve 1 savunmacı alarak ta transferi kapatmanın hesaplarını yapıyor. BB Erzurumspor´da, teknik direktör Erkan Sözeri ve Başkan Hüseyin Üneş ve yönetim kurulu üyeleri, ortak bir toplantı yaparak transfer çalışmalarına yön verecek.

İBRAHİM AKDAĞ İSTENMEYEN ADAM İLAN EDİLDİ

BB Erzurumspor taraftarı ise TFF 1. Ligde istenilen performansı bir türlü göstermeyen İbrahim Akdağ´ı ??istenmeyen adam´´ ilan etti. Görev aldığı maçlarda kötü bir oyun sergileyerek takımın dengesini bozmakla suçlanan İbrahim Akdağ´ın devre arasında gönderilmesi gerektiğini savuna taraftarlar, ?? İbrahim top oynamıyor, oynayan oyuncuların da dengesini bozuyor. Emrah Başsan serbest vuruşları ya da korner atışlarını kullanacakken topun başına İbrahim geçiyor. Topu ya auta ya da rakip oyunculara atarak pozisyonları harcıyor. Lig başladığında gitmek istiyorum, ailem burada yaşamak istemiyor´ diyordu. Kafası burada olmayan oyuncudan Erzurumspor´a fayda gelmez. Bırakın gitsin, aksi halde takıma zarar veriyor´´ şeklinde değerlendirmelerde bulundular.