Dadaşlar Erzurumspor için kenetlendi

??Dünyadaki en tehlikeli durumdan daha tehlikelisi Erzurumluların kenetlenmesidir ?´ diyen Dadaşlar, Bursaspor maçında stadı doldurmayı hedefliyor.

Tarih: 01.01.0001 00:00
 Dadaşlar Erzurumspor için kenetlendi

-ÖZEL-

Sinan AYDIN

TFF 1. Ligde şampiyonluk hedefi ile mücadele veren BB Erzurumspor, Cumartesi günü Bursaspor´u misafir edecek. Her iki takım içinde şampiyonluk yolunda final gibi maç gözüyle bakılan mücadelede, Erzurumspor taraftarını da yanına alarak sahadan 3 puanla ayrılmak istiyor. BB Erzurumspor, Ziraat Türkiye kupasında elediği Bursaspor´u ligde de yenerek şampiyonluk yolunda çok önemli bir avantaj yakalamak istiyor.

FUTBOLCULAR SÖZ BİRLİĞİ ETTİ

Son haftalarda ligin zayıf takımlarına puan kaptırarak eleştirilen futbolcular, teknik direktör Erkan Sözeri nezaretinde Bursaspor maçının hazırlıklarına başladılar. Erzurumspor tesislerinde teknik ve taktik antrenman yapan futbolcular, Bursaspor´u yenmek için söz birliği ettiler. Mavi Beyazlı takımda cezalı Hasan Hatipoğlu´nun dışında eksik bulunmazken, Bursaspor´da ise 3 eksik bulunuyor. Bursaspor´da son haftaların formda isimlerinden olan ve bu takıma Erzurumspor´dan giden Özer Hurmacı da kart cezalısı olduğu için eski takımına karşı forma şansı bulamayacak.

TAKIMA KÜSMENİN ZAMANI DEĞİL

BB Erzurumspor ile Bursaspor arasında Cumartesi günü saat 14.00´da Kazım Karabekir stadyumunda oynanacak olan maç için taraftarlar birlik ve beraberlik çağrısı yaptı. Bursaspor´un geçtiğimiz hafta evinde Adana Demirspor´u yenmesinde stadı dolduran taraftarının büyük önemi olduğunu hatırlatan Erzurumsporlu taraftarlar, ?? Takımımız istediğimiz sonuçları alamasa da, istediğimiz futbolu oynayamasa da, başka Erzurumspor yok. Bursaspor maçı hayati önem arz eden bir maç. Bursaspor Adana Demirspor´u taraftarı ile yendi. Bizde Cumartesi günü stadyumu doldurup Bursaspor´a 12. adamla baskı kurarak yeneceğiz. Takımına küsmenin zamanı değil. O nedenle tüm Erzurumluların maça gelmesi ve o stadı doldurması gerekiyor´´ diye konuştular.