Dadaşlar Şifo ile gol arayacak

BB Erzurumspor, yeni teknik direktörü Mehmet Özdilek nezaretinde Akhisarspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Tarih: 01.01.0001 00:00
 Dadaşlar Şifo ile gol arayacak


-ÖZEL-

 

Sinan AYDIN

 

BB Erzurumspor, yeni teknik direktörü Mehmet Özdilek ile birlikte Akhisarspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Bugün uçakla Akhisar´a geçecek olan Dadaşlarda, Şifo Mehmet oyuncularına gol çalıştırdı. TFF 1.ligin 28. Haftasında deplasmanda Akhisarspor ile karşılaşacak olan BB Erzurumspor´da, bu maçın hazırlıkları dün de devam etti. Mavi beyazlı takımın yeni teknik direktörü Mehmet Özdilek, takımla birlikte üçüncü antrenmanını yaptı.

 

İLK HEDEF GOL YOLLARINDAKİ SIKINTIYI AŞMAK

 

Oyuncuların birçoğu ile daha önce yine aynı takımda çalıştığı için avantajlı olan Mehmet Özdilek, sezon sonu şampiyonluğa ulaşmak için birlik ve beraberlik içerisinde Erzurumspor´u hak ettiği yere taşıyacaklarını oyuncularına söyledi. BB Erzurumspor tesislerinde yapılan teknik ve taktik antrenmanlarda, Mehmet hoca, gol bölgesindeki sıkıntı nedeniyle başta forvet oyuncuları olmak üzere diğer oyunculara gol çalışması yaptırıyor. En az gol yiyen takım olmasına rağmen aynı zamanda en az gol atan takımlar arasında da yer alan BB Erzurumspor, Mehmet Özdilek ile gol yollarındaki sorunu çözmeyi hedefliyor.

 

ZİRVEYİ YAKINDAN İLGİLENDİREN MAÇ

 

Takımın yaptığı son maçların kasetlerini de izlediği öğrenilen Mehmet Özdilek´in , son maçta Adana Demirspor´u deplasmanda yenerek ilk iki içine girme şansını artıran Akhisarspor´u, kaliteli oyuncuları ile vurmayı planladığı öğrenildi.  Deplasmanda oynanacak olan maçta, Koronavirüs tedbirleri nedeniyle seyirci alınmayacak olmasının da mavi beyazlı takım için bir avantaj olacağı ifade ediliyor.  Pazar günü Akhisar´da oynanacak olan maç, ligin zirvesini de yakından ilgilendiriyor.  Geçen hafta hem Erzurumspor´un hem de Hatayspor´un kaybetmesi sonrası alt sıradaki takımlar ile üst sıralardaki takımlar arasındaki puan farkı da kapandı. BU nedenle özellikle ilk 6 takım arasında ilk ikiye girme mücadelesinin son haftaya kadar sürmesi bekleniyor.