Dadaşlar taktik çalışıyor

Mavi beyazlı futbolcular, günde çift antrenman yaparak yeni sezona sıkı bir şekilde hazırlanıyor.

Tarih: 01.01.0001 00:00
 Dadaşlar taktik çalışıyor

-ÖZEL-

Sinan AYDIN

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden B.B Erzurumspor, yeni sezon hazırlıklarını Bolu´da Topuk Yaylası tesislerinde sürdürüyor. Günde çift antrenman yapan mavi beyazlı futbolcular, teknik direktör Muzaffer Bilazer nezaretinde teknik ve taktik çalışıyor. Süper lige yeniden dönmek için şampiyonluk parolasıyla hazırlanan B.B Erzurumspor, yeni transferlerinde takıma katılması ile birlikte antrenmanları tam kadro sürdürüyor.

TRANSFER ÇALIŞMALARI BÜYÜK ÖLÇÜDE TAMAMLANDI

Topuk yaylasında bir yandan saha antrenmanları ile ter döküp enerji depolayan futbolcular, diğer yandan da fitness salonunda güç depoluyor. Mavi beyazlı futbolcular, dün yapılan sabah antrenmanında taktiksel ağırlıklı çalıştılar. Muzaffer hocanın verdiği direktifleri harfiyen yerine getiren futbolcuların morallerinin oldukça yüksek olduğu gözleniyor. Transfer çalışmalarının büyük ölçüde tamamlandığı B.B Erzurumspor´da, takıma yeni katılan isimlerin de kısa sürede adaptasyon sorununu aşması bekleniyor.

İBRAHİM VE HASAN´A DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

Çift kale maç yaparak taktiksel ağırlıklı çalışan B.B Erzurumspor´da, Obertan takım arkadaşlarına hem abilik hem de tecrübe koçluğu yapıyor. Takımda hem performansı ile hem de kişiliği ile saygı duyulan bir isim haline gelen Obertan´a, yeni sezonda Muzaffer hoca çok güveniyor.  Mavi beyazlı takımda, İbrahim Akdağ ve Hasan Hatipoğlu´nun doğum günleri olması nedeniyle bir de doğum günü sürprizi yaşandı. Futbolcu arkadaşları ve hocaları, İbrahim Akdağ ve Hasan Hatipoğlu´na doğum günü pastası alarak sürpriz bir kutlama yaptılar. Sürpriz karşısında mutlu olan her iki futbolcu, pastanın üzerindeki mumları birlikte üfleyerek doğum günlerini kutladılar.

BAŞKAN HÜSEYİN ÜNEŞ: ERZURUMSPOR´DA TRANSFER %95 TAMAM DİYEBİLİRİZ

Büyükşehir Belediye Erzurumspor Kulüp Başkanı Hüseyin Üneş, transferin yüzde 95 tamam olduğunu açıkladı. Başkan Üneş, katıldığı bir TV programında, şu açıklamaları yaptı: ?? Biz bu ligden düşmedik düşürüldük. Ama 9 aylık bir ara verip tekrar Süper lige bir daha düşmemek üzere geri döneceğiz. Tüm planlarımız şampiyonluk üzerine yaptık. Bu doğrultuda takıma yeni isimler kazandırdık. Cenk Ahmet, Tunay Demir, Batuhan Artarslan ve Gabriel Obertan ile birlikte 13 futbolcu transfer ettik. Erzurumspor´da transfer %95 tamam diyebiliriz.´´