Dadaşlardan Acun Ilıcalı´ya tepki

´Fener Ol´ kampanyasına büyük destek vereceğini açıklayan Acun Ilıcalı´´ya, Erzurumlu hemşerilerinden tepki var.

Tarih: 01.01.0001 00:00
 Dadaşlardan Acun Ilıcalı´ya tepki

-ÖZEL-

 

Sinan AYDIN

 

Fenerbahçe Spor Kulübünün takıma destek olmak amacıyla başlattığı bağış kampanyasına, TV8 kanalı aracılığıyla büyük destek vereceğini açıklayan Acun Ilıcalı´ya tepki var. Erzurumspor´a destek olacağına söz vermesine rağmen aynı hassasiyeti göstermediği görülen Acun Ilıcalı, Erzurumluların tepkisine neden oldu.

Acun Ilıcalı resmi sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada:

?Fenerbahçemiz için yakın zamanda yapacağımız destek kampanyası ile ilgili bir açıklama yapmak istiyorum? Geçtiğimiz günlerde yönetimimize gönlünü verdiğim takımımız için, TV8 ekranlarında dünya futbol tarihinin en büyük kampanyasını yapma teklifini götürdüm, başkanımızın tam desteğiyle özlenen Fenerbahçe için büyük bir kampanyaya başlıyoruz. 12 ve 13 Mayıs akşamı dostum Cem Yılmaz ile birlikte taraftar ve kulüp bütünleşmesinin tarihini yazmak için TV8 ekranlarında olacağız?? ifadelerine yer verdi.

 

??ERZURUM´UN ADINI KULLANIYOR´´

 

Acun Ilıcalı Erzurum´un süper lige çıkmasından dolayı yaşadığı mutluluğu dile getirmiş ve her fırsatta takıma destek olacağını ve bundan son derece mutluluk duyacağını ifade etmiş olmasına rağmen bugüne kadar kılını kıpırdatmamıştı. Ilıcalı´nın bugüne kadar Erzurumspor´a maddi anlamda bir desteğinin olmadığı belirtiliyor. Erzurumlular, Acun Ilıcalı´yı Erzurum´un adını kullanmakla suçluyor.

 

BİR TEPKİ DE MİLLETVEKİLİ NACİ CİNİSLİ´DEN

 

Acun Ilıcalı´ya bir tepki de İYİ Parti Erzurum Milletvekili Naci Cinisli´den geldi. Sosyal medyayı iyi kullanan isimlerden birisi olan Naci Cinisli, Acun Ilıcalı´nın verdiği sözleri tutmadığını hatırlattı. Her fırsatta Erzurumluluğunu dile getiren Acun Ilıcalı´nın Erzurumspor´la ilgili kılını kıpırdatmaması herkesi üzüyor. Konuyla ilgili İYİ Parti Erzurum Milletvekili Naci Cinisli´de bir tweet atarak tepki gösterdi. Cinisli tweetinde şunları yazdı; " Hayırlı olsun.. Fakat bu CENAHTAN hiç kimse #Erzurum´a doğruları söylemiyor, sözler tutulmuyor. Siyasetçisi de, işadamı da. ERZURUMLULUK yalnızca bir etiket değildir, taşınması zor ama onurlu bir RUHTUR aslında."