Dadaşlardan Mehmetçiği Fetih sureli destek

Dadaşlar, sabah namazı öncesi Fetih suresini okuyarak barış Pınarı harekatına katılan askerlerimiz için zafer duası yaptı.

Tarih: 01.01.0001 00:00
   Dadaşlardan Mehmetçiği Fetih sureli destek

-ÖZEL-

 

Sinan AYDIN

 

Erzurum´da tüm camilerde sabah namazı öncesi Fetih suresi okunarak, Barış Pınarı harekatına katılan askerlerimiz için dua edildi. Diyanet İşleri Başkanlığı, aldığı son dakika kararla; Barış Pınarı Harekatı´nın zaferle sonuçlanması için harekat boyunca sabah namazında yurt genelindeki bütün camilerde Fetih Suresi okunmasını ve dua edilmesini kararlaştırdı. Bu kapsamda Barış Pınarı Harekatı´na destek için bütün camilerde Fetih Suresi okunmasına kararı alındı.

 

MÜFTÜ SULA, MEHMETÇİĞİN ZAFERİ İÇİN DUA ETTİ?

 

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Türkiye genelindeki 96 bin camide harekat boyunca sabah namazında Fetih Suresi okunması talimatı verdi. Başkan Erbaş´ın talimatı 81 il ve ilçe müftülüklerine ulaştırıldı. Bu kapsamda Erzurum´daki tüm camilerde de sabah namazı öncesi Fetih suresi okundu, dualara yapıldı. Erzurum Müftüsü Hasan Hüsnü Sula´nın da katıldığı namazda,   binlerce Dadaş camilerden Fetih suresini okuyarak Barış Pınarı harekatına katılan askerlerimize zafer duası etti. Erzurum Müftüsü Hasan Hüsnü Sula, sabah namazını Lala Mustafa Paşa Camiinde kıldı. Müftü Sula, sabah namazı öncesi cemaatle birlikte namaz öncesi Fetih suresini okudu. Akabinde İl Müftüsü Hasan Hüsnü Sula Mehmetçiğin zaferi için dua etti.