Erzurum´da yılın ebe ve hemşiresi seçildi Yılın Ebe ve Hemşiresine Bakanlık´tan Ödül

Erzurum´da başarılı çalışmaları ile yılın ebesi ve hemşiresi seçilen iki kadın sağlık çalışanına, bakanlık tarafından ödül verildi.

Tarih: 01.01.0001 00:00
 Erzurum´da yılın ebe ve hemşiresi seçildi  Yılın Ebe ve Hemşiresine Bakanlık´tan Ödül

-ÖZEL- 

Sinan AYDIN

 

Erzurum´da yılın ebe ve hemşiresi seçildi. İki sağlık çalışanı, Ankara´da yapılan ?Ebe ve Hemşireler Günü Ödül Törenine katılarak Erzurum adına ödül aldı. Erzurum İl Sağlık Müdürlüğü tarafından ilde görev yapan sağlık çalışanları arasında yılın ebe ve hemşiresini belirledi. Yılın Ebesi Zübeyde Aykut seçilirken, yılın hemşiresi ise Mesude Taşkesen oldu. Çalıştıkları kurumlarda hastalara karşı davranışları, alanlarındaki uzmanlıkları ve ikili ilişkileri ile varsa aldıkları ödül, belge, sertifika ve takdirnamelerde baz alınarak seçilen yılın ebesi ile yılım hemşiresi, Ankara´da bakanlığın düzenlediği törende ödüllerini aldılar.

 

??HERŞEY FARKINDALILLA BAŞLADI´´

 

Sağlık Bakanlığı Ebe ve Hemşireler Günü Ödül Töreni, Ankara´da yapıldı.

Sağlık Bakanlığı Sağlığın Geliştirilmesi Genel Müdürlüğü tarafından her yıl düzenlenen Ebeler ve Hemşireler Günü Programı, bu yıl Ankara´da 13 Mayıs tarihinde, ?Her Şey Fedakârlıkla Başladı? temasıyla gerçekleştirildi. Törene, Erzurum´dan yılın başarılı ebesi ve hemşiresi seçilen iki sağlık görevlisi de katıldı. 
Ebeler ve Hemşireler günü nedeniyle Sağlık Bakanlığı tarafından düzenlenen törene, Erzurum´u temsilen Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. İbrahim Yıldırım ile birlikte,  İlde seçilen ?Yılın Ebesi Zübeyde Aykut´ ve ?Yılın Hemşiresi Mesude Taşkesen´ katıldı.  Her iki sağlık çalışanı, ödüllerini Sağlık Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Muhammet Güven´in elinden aldılar.