Erzurum´da yılın müftüsü plaketle ödüllendirildi

Erzurum´da camiler ve din görevlileri haftası, ?Cami ve Hayat´ temasıyla başladı. Düzenlenen programda, yılın müftüsü seçilen Palandöken ilçe müftüsüne plaket verildi.

Tarih: 01.01.0001 00:00
   Erzurum´da yılın müftüsü plaketle ödüllendirildi

-ÖZEL-

 

Sinan AYDIN


Camiler ve Din Görevlileri Haftası, ?Cami ve Hayat? temasıyla başladı. Erzurum İl Müftülüğü tarafından,  camiler ve din görevliler haftası münasebeti ile Mihrapta iz bırakanlar Müfti Yunus Kaya hocanın hayatı temalı söyleşi yapıldı. 1 - 7 Ekim tarihleri arasında kutlanan, camiler ve din görevliler haftası il müftülük konferans salonunda yapıldı. Açılışta ezan, kuranı kerim tilaveti ve il Müftüsü Hasan Hüsnü Sula´nın açılış konuşması ardından, Dini yüksek ihtisas merkezi müdürü Doç. Dr Zeki Koçak ın Müfti Müderris Yunus Kaya hocanın hayatı konulu sunumunu din görevlileri ve halkın katılımı ile müftülük salonunda sunumunu yaptı.

 

YILIN MÜFTÜSÜ PLAKETLE ÖDÜLLENDİRİLDİ

 

Camiler ve din görevliler haftası kutlamasında, çeşitli dallarda dereceye giren din görevlileri ile yılın müftüsü seçilen isimde ödüllendirildi. Çeşitli dallarda derecelere giren hocalara hediyeler taktim edildi. İl müftüsü Hasan Hüsnü Sula, camiler ve din görevliler haftası dolayısı ile yılın Müftüsü olarak Palandöken ilçe müftüsü Abdurrahman Kotan ve Din görevlisi olarak Palandöken vaizi Sinan Polat´a plaket verdi. Ayrıca sunumunu yapan Doç Dr. Zeki Koçak a teşekkür ederek, günün anlamına binaen gül taktim etti.