Erzurumspor güç depoluyor

Günde çift antrenman yapan BB Erzurumsporlu futbolcular, teknik ve taktik çalışmanın yanında adeta komanda eğitimine tabi tutularak güç depoluyorlar.

Tarih: 01.01.0001 00:00
   Erzurumspor güç depoluyor

-ÖZEL-

 

Sinan AYDIN

Hafta sonu deplasmanda Ekol Göz Menemen Beldiyespor ile karşılaşacak olan BB Erzurumspor´da, bu maçın hazırlıkları sürüyor. Günde çift antrenman yapan mavi beyazlı futbolcular, teknik ve taktik çalışmanın yanında ağırlık kaldırarak ve fiziki hareketler yaparak ta güç depoluyor. TFF 1. Ligin 8. Haftasında Cumartesi günü akşam saat 19.00´da Menemen Belediyespor ile karşılaşacak olan BB Erzurumspor, milli maç arasını da fırsata çevirerek dolu dolu bir antrenman programı geçiriyor.

 

GÜNDE ÇİFT ANTRENMAN YAPIYORLAR

 

Ülkelerinin Milli takımlarında olan kaleci Sehiç ile Pote ve Sunu´nun katılmadığı antrenmanlar, neşe içerisinde devam ediyor. Teknik Direktör Erkan Sözeri ve yardımcılarının nezaretinden tesislerde süren antrenmanlara, Erkan hoca futbolcularına taktik ağırlıklı idmanlar yaptırıyor. Bazı futbolcuların kondisyon eksikliği olduğunu da bilen Erkan Sözeri, günde çift antrenman yaptırıyor. Teknik ve taktik antrenmanın yanında futbolcular pilates çalışması da yapıyor.

 

ADETA KOMANDO EĞİTİMİNE TABİ TUTULUYORLAR

 

Ağırlık kaldırıp pilates topunun üzerinde esneme hareketleri yapıp ip atlayarak kondisyon yüklenen futbolcular, adeta komanda eğitimine tabi tutularak hafta sonu oynanacak olan maça hazırlanıyor. Erkan hoca ve yardımcılarının verdiği direktifleri harfiyen yerine getiren futbolcular, antrenman performansları ile teknik heyetin yüzünü güldürüyor. Şampiyonluk parolası ile lige başlayan BB Erzurumspor´da, kayıp puanların telafi edilerek emin adımlarla üst sıralara tırmanmanın hesapları yapılıyor. Özellikle Emrah Başsan, Scuk, Osman Çelik ve Obertan, antrenmanlardaki performansları ile alkış alıyor.