Erzurumspor´dan transfer atağı

Erzurumspor flaş isimlerin peşinde

Tarih: 01.01.0001 00:00
 Erzurumspor´dan transfer atağı

 

-ÖZEL- 

4 Ağustos itibarıyla transfer sezonu rvsmvn başladı. Süper lige damga vurmak isteyeyn BB Erzurumspor, Tjarron Chery, Fenerbahçe´de Michael Frey, Başakşehir´den Elia ve Aziz Behiç, Partizan´dan ise Lazar Markoviç´le görüşme halinde. Ayrıca ismi gizli tutulan başka flaş isimlerde olduğu, iç transferde ise Mehmet hocanın kalmasını istediği isimlerle büyük ölçüde anlaşma sağlandığı öğrenildi.

Sinan AYDIN

Büyükşehir Belediye Erzurumspor,  Süper Lig´de hem kalıcı olmak hem de lige damga vurarak Avrupaya gitmek istiyor. dadaşlar, bu doğrultıda transfer çalışmalarını yürütüyor. Her ne kadar da çok gizli bir transfer çalışması yürütülmek istensede, görüşme yapılan bazı futbolcuların menajerlerinin transferi kızıştırıp topçusunun para değerini artırma çabası, görüşme yapılan bazı isimlerin basına sızmasına neden oluyor.

FLAŞ İSİMLER GÜNDEMDE!

Mavi- Beyazlılar, iddialara göre daha önce Kayserispor forması giyen Tjarron Chery, bonservisi Fenerbahçe´de olan Frey, Başakşehir´den Elia ve Aziz Behiç, Partizan´dan ise Lazar Markoviç´le görüşme halinde. Bir sezon aradan sonra döndüğü ligde uzun yıllar kalıcı olacak bir kadro kurmak isteyen Doğu temsilcisi BB Erzurumspor, flaş isimlerin peşine düştü. Dadaşlar, forvet için Fenerbahçe´nin yeniden kiralayacağı Michael Frey´e kanca atarken daha önce Kayserispor formasıyla ligde dikkatleri üzerine çeken 10 numara Tharron Chery ile de görüşmelere başlandı. Mavi-Beyazlılari bonservisi elinde olan Hollandalı orta saha oyuncusu ile büyük ölçüde anlaştı. Kanat oyuncuları için de lige damga vuracak isimlere yönelen B.B.Erzurumspor, Başakşehir´de şampiyonluk yaşayan ve kontratı yenilenmeyen Elia´yı gündemine aldı.

TRANSFER DÖNEMİ DÜN RESMEN BAŞLADI

Avrupa´dan da talipleri olan Elia için şartların zorlanacağı ifade edildi. Mehmet Özdilek´in sağa kanat için hedefi ise Partizan forması giyen Lazar Markovic. Sırp futbolcunun kulübüyle kontratı var, ancak uygun bir bonservisle işin çözülmesi gündemde. Sol beke de takviye yapacak olan Mavi- Beyazlılar´ın yine Başakşehir´den ayrılması beklenen Aziz Behiç´le dirsek temasına geçtiği kaydedildi. Transferlerin kısa sürede resmiyet kazanması adına çalışmaların devam ettiği bildirildi. Bu arada transfer dönemi de 4 Ağustos itibarı ile rvsmen başladı. Takımların bugün itibarı ile anlaştıkları isimlvre imza attırmaya başlaması bekleniyor.  Mavi Beyazlı takımım iç transferde ise Mehmet hocanın kalmasını istediği Kaleci İbrahim Sehic, Obertan, Juju Hamroun, Ömer Şişmanoğlu, Murat Uçar, Hasan Hatipoğlu ile anlaşmaya çok yakın olduğu, Emrah Başsan ile de görüşmelerin devam ettiği öğrenildi.