ETÜ sosyal etkinliklerle gündem oluşturuyor

Her ay 10´u aşkın panel ve konferansın gerçekleştirildiği Erzurum Teknik Üniversitesi (ETÜ) eğitimin yanı sıra sosyal ambiyansıyla ilgi topluyor.

Tarih: 01.01.0001 00:00
 ETÜ sosyal etkinliklerle gündem oluşturuyor

-ÖZEL-

Sinan AYDIN

 

Erzurum Teknik üniversitesi kültür ve sanat etkinlikleriyle gündem oluşturuyor. Her ay 10´u aşkın panel ve konferansın gerçekleştirildiği ETÜ eğitimin yanı sıra sosyal ambiyansıyla ilgi topluyor. Kültür ve Sanat etkinliklerinden vatandaşlar da yararlanıyor. Dün Feride Eda Çalıkuşu, Sinem Özkan, Zeynep Hazar´ın konuşmacı olduğu ?Yarının Kadınları´ paneline ev sahipliği yapan ETÜ´de, Perşembe günü yani bugün de Edebiyat Kulübünce ?edebiyat ve utanç´ başlıklı bir konferans gerçekleştirilecek.  Konferansta Prof.  Dr. Ahmet Sarı tespitlerini paylaşacak.

Erzurum Teknik Üniversitesinde 20 Aralık Cuma günü Türkiye Yazarlar Birliği Onursal Başkanı Mehmet Doğan, ?Mehmet Akif ve Milli Mücadele´ konferansında konuşacak.  Aynı gün Sıfır Enerji Binalar için Gönüllüler Platformunca, ´Müdür Yollarda´ Isı Yalıtımı, Ülke Kazanımı Projesi Konferansı gerçekleştirilecek.  Özgür Kaan Alioğlu konferansa konuşmacı olarak katılacak.