Gemiyi ilk Hamza kaptan terk etti

Hamza Hamzaoğlu Erzurumspor´u düşürüp gitti

Tarih: 01.01.0001 00:00
 Gemiyi ilk Hamza kaptan terk etti

-ÖZEL-

Erzurumspor´a büyük umutlarla gelen ve ilk günlerinde umut dağıtan teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, takım düşüp değim yerinde ise batan gemiyi ilk terk eden kaptan oldu.

Sinan AYDIN

B.B Erzurumspor´da Fenerbahçe maçında egoist tutum sergileyip Rashad Muhammed´i oynatmayarak küme düşmede en büyük etken olmakla suçlanan teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, takım küme düşünce ilk ayrılan isim oldu. Mehmet Özdilek´in takımdan ayrılması üzerine teknik direktörlük görevine getirilen Hamza Hamzaoğlu, o dönem yaptığı açıklamalarla takım küme düşse dahi istenilirse görevine devam edebileceğini ima ediyor ve vurguluyordu.

??LİGDE KALDIĞIMIZ TAKDİRDE SÖZLEŞMEM DEVAM EDECEKTİ ANCAK?´´

Katıldığı bir programda açıklamalarda bulunan Hamza Hamzaoğlu, takımdan ilk giden isim olduğunu da duyurmuş oldu. Hamzaoğlu, ?Erzurumspor ile 1.5 yıllık sözleşme yapmıştık ligde kaldığımız taktirde sözleşmemiz devam edecekti. Ancak şu an bitmiş durumda. Şu an henüz gelen teklif yok ama olsa da konuşmazdım. Çünkü Erzurumspor ile olan acımızı hafifletmeden konuşmayı ve görüşmeyi doğru bulmuyorum. Yarın bir gün yine teklifler olacaktır. Biz de uzun süre kalacak projeler istiyoruz. Çünkü bir eser ortaya koymak için zamana ihtiyaç var. Akhisaspor´da yaptığımız gibi uzun soluklu işler ve başarıyı hedeflerin kulüplerle birlikte inşallah doğru bir yerde oluruz umarım? diye konuştu.

HÜSEYİN ÜNEŞ: HOCAMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Taraftarlar ise Hamza hocaya sosyal medyadan tepki gösterip, ?? Batan gemiyi ilk kaptan terk etti. Hamza hocaya yakıştıramadık. ?Bu takımın biz düşürdük. Burada kalıp bu taraftarla birlikte bu takımı seneye yeniden süper lige çıkaracağız´ dese Türk futbolunun kahramanı olurdu´´ diye konuştular. BB. Erzurumspor Başkanı Hüseyin Üneş´te yeni sezonda Hamza hoca ile çalışmayacaklarını duyurdu. Başkan Üneş, Buz Pateni Federasyonu İl Temsilciliği iftar yemeğinde kısa bir açıklama yaparak, ?Hamza hoca ile yarım sezonluk antlaşma yapmıştık, bir yıl daha opsiyonumuz vardı. Ancak kendisinin basında çıkan ?tekliflere açığım? mesajını aldıktan sonra bir karara vardık. Onun için yönetim olarak hocamıza teşekkür ediyoruz. Yeni sezonda Spor Toto Birinci Ligini bilen ve Süper Lig tecrübesi olan bir ismi takımın başına getireceğiz? diye konuştu.