Google´da Erzurum´la ilgili en çok hava durumu aranıyor!

İşte Google üzerinde 1 yıllık Erzurum konulu arama trendleri

Tarih: 01.01.0001 00:00
 Google´da Erzurum´la ilgili en çok hava durumu aranıyor!

-ÖZEL- 

Türkiye genelinde Google´da Erzurum ile ilgili en çok hava durumu yazılarak arama yapılıyor. Diğer sonuçlara bakıldığında, insanların Erzurum konulu en çok merak ettiği konuların başında ise haber ve üniversiteler geldiği görülüyor.

 

Sinan AYDIN

 

Dünyanın bir numaralı arama motoru Google, Türkiye´de de vatandaşların internette en büyük yardımcısı oluyor. Zaman zaman ilginç aramalarında yapıldığı Google, geniş bilgi haznesi ile bazı zamanlar insanlar için en büyük yardımcı olabiliyor. Sosyal medyanın hızla yaygınlaştığı günümüzde, arama motoru Google´da, birçok sosyal medya kullanıcısının olmazsa olmazları arasına girmiş durumda. Kimileri yemek tarifini dahi Google´da alıyor, uzmanlar yanlış olduğunu söylese de hastalığı ile ilgili Google´ya başvuruan dahi oldukça fazla. Hal böyle olunca, dünyaca ünlü arama motorunda hangi ilin en çok ne aradığı da merak konusu oluyor. Google´nin verilerine göre; Türkiye genelinde Erzurum hakkında Google´da en çok aranan 15 konu başlığını sizler için derledik.

 

İŞTE TÜRKİYE GENELİNDE ERZURUM KONULU ARAMA TRENDLERİ

 

Erzurum hakkında Google´da en çok hangi konular arandı sorusunun cevapkları arasında ilk sırayı hava durumu alıyor. Dadaşlar en çok Erzurum´da bir sonraki günün hava durumunu öğrenmek için Google´ye başvurmuşlar.   Türkiye genelinde Erzurum konulu aram trendlerinde son 1 yılda aranan kelimeler arasında ilk sırayı hava durumu aldı. İnsanların Erzurum konulu en çok merak ettiği konuların başında haber ve üniversiteler geliyor.

 

 İşte Google üzerinde 1 yıllık Erzurum konulu arama trendleri:

 

1. Hava Durumu

2. Erzurum Haber

3. Erzurum Üniversitesi

4. Atatürk Üniversitesi

5. Ankara Erzurum

6. Erzurum Sahibinden

7. Son Dakika Erzurum

8. Erzurum Namaz Vakitleri

9. Erzurum Uçak Bileti

10. Erzurum Lisesi

11. Erzurum Palandöken

12. Erzurum Teknik

13. Erzurum Yakutiye

14. Erzurum Maçı

15. Erzurum Dublaj

Kayna: google.com