Gurbetteki Dadaşlardan Pasinler´e iş makinesi jesti

Gurbetten memleketlerine hediye iş makinesi gönderdiler

Tarih: 01.01.0001 00:00
 Gurbetteki Dadaşlardan Pasinler´e iş makinesi jesti

-ÖZEL-

İstanbul´daki Pasinlerliler, ilçelerinde vatandaşın hizmetinde kullanılması amacı ile belediye ye bir adet iş makinesi hediye etti.

 

Sinan AYDIN

 

İstanbul Eyüpsultan´da ikamet eden Erzurumlu iş adamları, Pasinler Belediyesi´ne vatandaşa hizmette kullanılmak üzere iş makinesi hediye etti. Gönderilen iş makinesi, Pasinler´e ulaştı. İstanbul´daki Dadaşlar, gurbette olsalar da memleketlerini unutmadılar. Bir grup Pasinlerli iş adamı tarafından bir adet iş makinesi hediye edildi. Gurbetteki Dadaşlar, iş makinesinin önünde bir hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra, aracı Erzurum´a gönderdi. Hediye edilen iş makinası, ilçe halkında takdire şayan bir memleket severlik olarak değerlendirildi. Mesafelerin memleket hizmetine mani olmadığını gösteren Eyüpsultan´ın dadaş yüreklerinin hediyesi olan iş makinası ilçeye ulaştı. Dadaşlık şuurunun şehirler imar edebileceğinin nişanesi olan iş makinasını Belediye Başkan Yardımcısı Ümit Ayrancı ve Belediye Meclis üyeleri teslim aldı.

 

BAŞKAN DÖLEKLİ TEŞEKKÜR ETTİ

 

İş makinesi jesti karşısında bir teşekkür açıklaması yapan Pasinler Belediye Başkanı Ahmet Dölekli, ?İstanbul´un fahri ilçesi Pasinler´imize, Eyüpsultan´da ikamet eden İstanbul´un öz dadaşları tarafından hediye edilen dostluk nişanesi, güzel işler yapmamıza vesile olacak iş makinası ilçemize ulaştı. Memleketimize, belediyemize hayırlı olsun. Bu güzel hediyeleri dolayısıyla Özaslan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Özaslan´a ve yönetimine, Müslümoğulları Grup MİR-ER İnş. San. Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Sümmani Çelik´e, Ak Parti Eyüpsultan Belediyesi Encümen Üyesi ve PARS İstanbul Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Ali Özarslan´a , mesafelerin dostluğa ve memlekete hizmet etme sevdasına engel olmadığını bizlere bir kere daha gösteren Eyüpsultan´ın dadaş yürekleri kıymetli dostlarımıza teşekkür ediyorum. Allah´ın izniyle hayırlı işlerde kullanılacaktır. Kimsenin şüphesi olmasın. Biz bu ilçeyi imar ve ihya etmek için yola çıktık. Pasinlerli olmak, Erzurumlu olmak imkanlarını seferber etmeyi gerektirir. Değişim ve dönüşüm hamlemizde böylesi yardımlar almaktan mutlu oluyoruz. Bu bize olan güveni gösteriyor.? ifadelerini kullandı.