Hedef ikinci İstanbul takımını da yenmek

Kupada Beşiktaş´ı yenen BB Erzurumspor, lig maçında da bir başka İstanbul takımını yenerek lige moralli başlamak istiyor.

Tarih: 01.01.0001 00:00
 Hedef ikinci İstanbul takımını da yenmek

-ÖZEL-

Sinan AYDIN

Ziraat Türkiye kupasında İstanbul takımı olan Beşiktaş´ı 3-2 yenen BB Erzurumspor, Pazar günü ise başka bir İstanbul takımı olan İstanbulspor´u yenerek lige 3 puanla başlamak istiyor. Mavi beyazlı futbolcular, kupa maçının ardından ara vermeden İstanbulspor maçının hazırlıklarına başladılar.

ERKAN HOCADAN REHAVET UYARISI

TFF 1. Ligin ikinci yarısının ilk maçında Pazar günü İstanbulspor ile karşılaşacak olan BB Erzurumspor, bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor.  Çarşamba günü Kazım Karabekir stadında oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçında Beşiktaş´ı 3-2 yenerek avantaj sağlayan BB Erzurumspor´da, futbolcular ve teknik heyetin moralleri yerinde. Futbolcularına sık sık rehavete kapılmamaları uyarısı yapan teknik direktör Erkan Sözeri, önceki haftalarca yaşadıkları her kupa maçı sonrası oynanan lig maçlarında mağlup olma geleneğine, İstanbulspor maçı ile son vermek istiyor.

FUTBOLCULAR İKİNCİ DEVREYE MORALLİ BAŞLAMAK İSTİYOR

Erkan hoca, futbolcularını da bu yönde hazırlıyor. Daha önce kupa maçları sonrası oynadığı ilk lig maçlarından mağlubiyetle ayrılan BB Erzurumspor, Pazar günü saat 14.00´da karşılaşacağı İstanbulspor maçına temkinli hazırlanıyor. BB Erzurumspor tesislerinde teknik ev taktik ağırlıklı antrenmanlar yapan futbolcular, ligin ikinci devresine morali başlamak istiyor. Morallerin iyi olduğu takımda, futbolcuların antrenmanlardaki neşeli halleri teknik heyet ve yönetimi sevindiriyor. Şampiyonluğa inanmış bir takım görüntüsü veren futbolcuların birlik ve beraberlik içerisinde antrenmanlara ve maçlara çıkıyor olması, taraftarı da sevindiriyor. Devreyi 30 puanla ikinci sırada kapatan BB Erzurumspor´da, hedef İstanbulspor´u da yenerek devreye moralli, başlayıp galibiyet serisini sürdürmek.

TRANSFER ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Erzurumspor tesislerinde son antrenmanını yapan BB Erzurumspor kafilesi, bugün hava yolu ile İstanbul´a geçerek maç saatini bekleyecek. Mavi beyazlı takımda lisansı çıkan yeni transfer İbrahim Sissoko´nun, Erkan hocanın görev vermesi halinde İstanbulspor maçında oynayabileceği öğrenildi. Bu arada BB Erzurumspor yönetimi de transfer çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Hüseyin Üneş´in Sekidika transferi için Galatasaray yönetimine yaptığı başvurunun cevabını beklediği, forvet transferi içinse bazı isimlerle görüşmelerin sürdüğü öğrenildi.