Karayolları Yol Yapım Baş Mühendisi de Aday Adayı oldu

Karayolları 12´nci Bölge Müdürlüğü Yol Yapım Baş Mühendisi Burçak Pirim, AK Parti´den aday adayı başvurusunu açıkladı.

Tarih: 01.01.0001 00:00
   Karayolları Yol Yapım Baş Mühendisi de Aday Adayı oldu

Sinan AYDIN

26 Nisan günü itibari ile peş peşe gelen istifaların ardından, 24 Haziran 2018 seçimleri için aday başvuruları hız kazandı. İl Başkanlıkları ve Genel Merkez tarafından alınmaya başlanan aday adayı başvuruları ile ilgili, vaktin kısıtlı olması münasebeti ile yoğunluk yaşanmaya devam ediyor. Bu anlamda, 24 Haziran 2018 tarihindeki seçimlerde aday adaylığı düşüncesi ile görevinden ayrılan Karayolları 12´nci Bölge Müdürlüğü Yol Yapım Baş Mühendisi Burçak Pirim de AK Parti´den aday adayı başvurusunu açıkladı.

14 YILDIR KARAYOLLARINDA GÖREVLİ

2004 yılından bu yana 12´nci Karayolları Bölge Müdürlüğünde çeşitli kademelerde görev alan Burçak Pirim, bölgemizde yapımı gerçekleştirilen ve Türkiye´nin seçkin projeleri arasında yer alan birçok yol, köprü ve tünel projelerinin de başında bulundu.

Bölgesel yatırım ve kalkınma yolunda aktif bir şekilde mesai harcayan Burçak Pirim, bölgede çözüm odaklı ve iş bitirici kişiliği ile çevresi tarafından sevilen ve başarılı bir mühendis olarak tanınıyor. Burçak Pirim´in resmi başvurusunu 29 Nisan Pazar günü yapması bekleniyor. Burçak Pirim´in aday adaylığı ile ilgili yaptığı açıklamada, ?Karayolları 12.Bölge Müdürlüğü Yol Yapım Başmühendisliği görevimden 24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak Genel Seçimlerinde Ak Parti Erzurum Milletvekili Aday Adaylığı başvurusu için ayrıldım. Çıktığımız bu yolun hayırlara vesile olmasını ve dualarınızı esirgememenizi dilerim. Burçak PİRİM. İnşaat Mühendisi. AK Parti ERZURUM Milletvekili Aday Adayı´

BURÇAK PİRİM KİMDİR?

1982 yılında Erzurum´da doğdu. Muratpaşa mahallesine kayıtlı olan Burçak PİRİM tüm öğrenim hayatını Erzurum´da tamamladı. 2004 yılında Atatürk Üniversitesi Mühendislik Fakültesinden İnşaat Mühendisi olarak mezun olup iş hayatına başladı.

2004-2006 yılları arasında özel sektörde altyapı ve üstyapı işlerinde şantiye şefi olarak çalıştıktan sonra 2006 yılında Karayolları Genel Müdürlüğünde çalışmaya başladı. Karayolları Genel Müdürlüğünde kontrol mühendisi, kontrol şefi olarak görev yaptıktan sonra Yol Yapım Başmühendisliği görevine getirildi. olarak çalıştı.

Yol, köprü ve tünellerde Türkiye?nin seçkin projelerinin yönetimini sağlayan Burçak Pirim, evli ve iki çocuk babasıdır.