Kızılay ve Tapu personelinden örnek yardım

Türk Kızılay Erzurum Şubesi çalışanları ile Çat Tapu Müdürlüğü personeli, Çattaki ilköğretim okulu öğrencilerine kışlık giyecek yardımında bulundular.

Tarih: 01.01.0001 00:00
 Kızılay ve Tapu personelinden örnek yardım

-ÖZEL-

Kızılay ve Çat Tapu Personeli Öğrencileri Yardımları ile Isıttı

Sinan AYDIN

 

Türk Kızılayı Erzurum şubesi ile Çat Tapu Müdürlüğü işbirliğinde örnek bir sosyal sorumluluk projesine imza atıldı. Toplanan yardımlar Tapu Müdürlüğü personeli ve kızılay ekipleri tarafından yardıma muhtaç öğrencilere dağıtıldı. Erzurum´un Çat ilçesi Şeyh Hasan İlköğretim Okulunda eğitim göre öğrenciler, kışlık giyecek yardımı ile sevindirildi. Çat İlçe Tapu Müdürlüğü personeli, Kızılay Şube personeli ile birlikte işbirliği yaparak maddi durumu iyi olmayan öğrenciler için kışlık giyecek malzemesi temin ettiler. Toplanan malzemeler, önceki gün okula giden personeller tarafından öğrencilere dağıtıldı. Türk Kızılay görevlileri, kışlık giyecek malzemelerini sınıflarda öğrencilere giydirerek sevinçlerine ortak oldular. Yardım alan öğrencilerin sevinçleri görülmeye değerdi.

 

??YARDIMLAR ARTARAK DEVAM EDECEK´´

 

Hem yüzleri hem de gözlerinin içi gülen öğrenciler, kendilerine yardım getiren abla ve abilerine teşekkür ettiler. Anlamlı bir sosyal sorumluluk projesine imza atan Kızılay ve Tapu Müdürlüğü personelleri ise, ?´ Maddi durumu8 iyi olmayan öğrenciler tespit edildikten sonra kışlık giyecek malzeme teminine başladık. Malzemeler toplandıktan sonra okulların yolunu tuttuk. Öğrencilerin mutluluğu bütün yorgunluğumuzu aldı. Sosyal sorumluluk projelerimiz bundan sonra da devam edecek. Bölgede ihtiyaç sahibi çocukları tespit ettikçe yardımlarımız artarak devam edecek´´ diye konuştular.