Kral Pote geri döndü

BB Erzurumspor´da Pote takımı sırtlayan isim oldu

Tarih: 01.01.0001 00:00
 Kral Pote geri döndü

-ÖZEL-

Sinan AYDIN

BB Erzurumspor´un golcüsü Pote, taraftarın beklentisine son haftalarda attığı gollerle karşılık veriyor. Pote, Bursaspor maçında 1 gol 1 asistle oynayarak galibiyetin mimarlarından biri oldu.

 

BB Erzurumspor´da ligin başından beri istenilen patlamayı bir türlü yapamamakla eleştirilen Mıckail Pote, Bursaspor maçında 1 gol ve 1 asistle oynayarak galibiyette önemli bir rol oynadı. TFF 1. Ligde önceki yıl gol kralı olan geçen yıl ise ikinci olan Pote, BB Erzurumspor´da bir türlü beklenilen gollerine imza atamamıştı. Gol sıkıntısı çeken Erzurumspor´a ilaç olması beklenen Pote, maç oynadıkça goller atmaya başladı. Erkan Sözeri´nin tüm eleştirilere rağmen sabır gösterdiği Pote, sabrın karşılığını vermeye başladı. Bursaspor maçında beraberlik golünü atıp galibiyet golünün de pasını veren Pote, 3 puanın alınmasına önemli bir katkı sundu takımına.

OYNADIKÇA FORM TUTTU

Attığı her gol sonrası taç takma işareti yaparak ligde gol kralı olduğunu hatırlatan Pote, Dadaşların yüzünü güldürmeye başladı. Oynadıkça form tutan Mıckail Pote, Cezalı olduğu için Adanaspor maçında görev alamayan ve yokluğu bir hayli belli olan Pote, takımda artık vazgeçilemez bir forvet olmayı başardı. Şampiyonluk yolundaki zorlu virajda BB Erzurumspor için gol atmaya devam eden Pote, Bursaspor maçında kaçırdıkları ile üzse de 1 gol atığ bir de asist yaparak taraftarının gönlünü almayı başardı. Son vuruşlarda tam olarak istenilen seviyeye gelemeyen Pote, Oltan´ın saç baş yoldurduğu dönemde takımını gol yollarında sırtlayan isim oldu. Mavi beyazlı takımın Bursaspor amacında galibiyet golünü atan Ömer Şişmanoğlu ise hem kalitesini gösterdi hem de form tutması sonrası Dadaşın ileri ikilide gol yollarına ilaç olacağının işaretini verdi.