Narman´da her yaştan kuran eğitimi ilgi görüyor

Narman Müftülüğü tarafından iki köyde açılan kuran kurslarına, her yaştan kadınlar büyük ilgi gösteriyor. Kadınlar, Kur´anı tecvidli okumayı öğrenme fırsatı da buluyor.

Tarih: 01.01.0001 00:00
 Narman´da her yaştan kuran eğitimi ilgi görüyor

-ÖZEL-

Sinan AYDIN

Erzurum´un Narman İlçesinde ilçe müftülüğü tarafından yürütülen kuran eğitimi kursları, gencinden yaşlısına her kesim tarafından büyük ilgi görüyor. Kur´an bilmeyen yaşlı kadınlar ile kuranı tecvidli okumak isteyenler, bu kursa akın ediyor. Narman ilçe müftülüğü tarafından Kuruçalı ve Yoldere köylerinde açılan kuran öğretimi kursu, vatandaşların büyük ilgisini görüyor. Narman Kaymakamı Mustafa Serin´de önceki gün kuran kurslarını ziyaret ederek kursiyerlerle bir süre sohbet etti

??KUR´AN KURSLARI KURSİYERLER İÇİN BÜYÜK FIRSAT´´

İlçe Müftüsü Resul Arıcı İle birlikte Kuruçalı ve Yoldere kurslarını ziyaret eden Kaymakam Serin, eğitim gören kursiyerlerden Kur´an-ı Kerim tilavetleri dinledi. Aldıkları eğitim ve öğrendikleri bilgiler hakkında sorular soran Kaymakam Mustafa Serin, kursta nasıl bir gün geçirdikleri hakkında katılımcı kadınlardan bilgiler aldı. Kursiyer kadınlar, kuran okumayı öğrendikleri için mutlu olduklarını belirterek ilçe müftülüğüne teşekkür ettiler. Kur´an Kurslarının kursiyerler için büyük bir fırsat olduğunu belirten Kaymakam Serin ise, öğretici ve öğrencilere başarılar dileyerek kuran kurslarından ayrıldı. Narman Müftülüğü tarafından devam ettirilen kuran kursu eğitimlerine her geçen gün katılım artıyor.