Narman´ın kocaman yürekli çocukları

Narman Müftülüğüne ait kurslarda eğitim alan çocuklar, yardıma muhtaç çocuklar ile depremzede çocuklar için yardım seferberliği başlattı. Kısa sürede çok sayıda kırtasiye malzemesi toplandı.

Tarih: 01.01.0001 00:00
 Narman´ın kocaman yürekli çocukları

-ÖZEL

Sinan AYDIN

Narman İlçe Müftülüğü tarafından çocuklara yönelik ?Çocuklarımızın Yüzü Gülsün´ adlı bir kampanya başlatıldı. Kampanya kapsamında kuran kurslarında okuyan çocukların katkıları ile ihtiyaç sahibi öğrenciler için çok sayıda kırtasiye malzemesi toplandı. Erzurum´un Narman ilçesinde anlamlı bir kampanyaya imza atıldı. Müftülüğün Yaygın Din Eğitimi Komisyonu koordinesinde başlatılan ?Çocuklarımızın yüzü gülsün? kırtasiye kampanyası, büyük ilgi gördü. Kampanya çerçevesinde Merkez 4-6 yaş, Merkez Yüzüne, Merkez Hafızlık ve ihtiyaç odaklı kurslarda okuyan çocuklarında katkıları ile çok sayıda kırtasiye malzemesi toplandı.

BİR BÖLÜMÜ DEPREMZEDE ÇOCUKLARA GÖNDERİLECEK

Toplanan malzemeler önce bir arada sergilendi, ortaya kırtasiyeciyi andıran görüntüler çıktı. Yardım kampanyasının neferi çocuklar topladıkları kırtasiye malzemelerinin önünde fotoğraf çekildikten sonra, yarım malzemeleri kolilere konuldu. Kırtasiye malzemeleri, daha sonra ilçe müftülüğüne teslim edildi. İlçe Müftülüğü yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, ?? Toplanan yardımlarımızı en kısa sürede Narman ilçemizde tespit edilen okullarımıza ve deprem dolayısıyla Elazığ Sivrice İlçe müftülüğümüze ulaştırmak üzere çalışmalarımız devam etmektedir. Başta İlçe Müftülüğü Yaygın Din Eğitimi Komisyonu Üyesi Fatma Zehra Arıcı olmak üzere bütün hoca hanımlara, öğrencilerimize ve velilerimize göstermiş oldukları gayretlerden dolayı teşekkür ederiz´´ denildi.