Nefesleri kesecek maç

Nefesler tutuldu, bugün oynanacak olan Hatayspor ? BB Erzurumspor maçı bekleniyor. Hatay kazanırsa şampiyonluk yolunda en önemli virajı dönmüş olacak, Erzurum kazanırsa şampiyonluk hedefine bir adım daha yaklaşmış olacak.

Tarih: 01.01.0001 00:00
 Nefesleri kesecek maç

-ÖZEL-

 

Sinan AYDIN

BB Erzurumspor ile Hatayspor, şampiyonluk yolunda çok önemli bir virajı, bugün oynayacakları maç sonunda aşacaklar. Hatayspor yenerse kalan 8 haftada şampiyonluk için büyük bir avantaj yakalamış olacak, BB Erzurumspor galip gelirse, hedefine bir adım daha yaklaşmış olacak. TFF 1. Ligin 26. Haftasında bugün Hatay´da Hatayspor ile Büyükşehir Belediye Erzurumspor çok önemli bir zirve mücadelesine çıkacaklar.

İKİ TAKIMDA SÜPER LİGE ÇIKMAK İSTİYOR

Şampiyonluk mücadelesi veren iki takımın maçı, ligin derbisi olarak adlandırılıyor. Bir tarafta yıllardır süper lige çıkma hayali kuran ve geçen yıl kıl payı bu hayalini gerçekleştiremeyen Hatayspor , diğer yanda ise geçen yıl Süper Ligden hakem hataları sonucu hakkı yenilerek düşürülen ve bu yıl şampiyonluk parolası ile tekrar süper lige çıkmak için iyi bir kadro kurarak hedefine ulaşmak isteyen BB Erzurumspor var.

HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI MAÇ SAATİ BEKLENİYOR

BB Erzurumspor, deplasmanda oynayacağı maç için son antrenmanını Çarşamba günü akşam saat 18.00´da Kazım Karabekir stadyumunda yaparak Hatay´a uçtu. Taraftara açık olan idmanda, futbolcular taktik ağırlıklı antrenman yaptı. Perşembe günü akşam uçakla Hatay´a giden futbolcular, dün Hatay´da antrenmanlar yaparak maç saatini beklemeye başladı Teknik Direktör Erkan Sözeri, oyuncularını hem teknik, hem taktik hem de psikolojik açıdan Hatayspor maçına hazırladı. Erkan hoca futbolcularına maçın önemini ve taraftarın kendilerinden beklentisini de anlatarak sahaya öncelikle kazanmak için çıkmalarını istedi.

İKİ DENEYİMLİ HOCANIN MAÇI OLACAK

Hatayspor ise mücadeleye ev sahibi olma avantajını da kullanarak 3 puan parolası ile çıkacak. Mücadele, aynı zamanda Hatayspor teknik direktörü Mehmet Altıparmak ile Erzurumspor Teknik direktörü Erkan Sözeri için rövanş alma maçı olacak. Erkan Sözeri Gaziantepspor´un başında iken o dönem BB Erzurumspor´un başında olan Mehmet Altıparmak ile finalde karşılaşmış, takımı penaltılarla kaybederek süper lige çıkamamıştı. >Daha sonra bu sezonun ilk devresinde Erzurum´da karşılaşan iki deneyimli hoca, takımlarının mücadeleden beraberlikle ayrılması ile değim yerinde ise kozlarını paylaşamamıştı.