O MÜDÜR GİTTİ

Erzurum Havalimanı´nda CAT3 sisteminin kış sezonuna yetiştirilememesi nedeniyle eleştirilerin odağındaki isim olan M. Hanifi Fidan, nihayet görevden alındı.

Tarih: 01.01.0001 00:00
 O MÜDÜR GİTTİ

Sinan AYDIN

 

Erzurum´da 7´den 70´mişe her kesime kış aylarında uçamama işkencesi yaşatmakla suçlanan DHMİ Müdürü Hanifi Fidan görevden alındı. Devlet Hava Meydanları İşletmesi´nde (DHMİ) bazı atamalar gerçekleşti. DHMİ´de Pazarlama Başkan Yardımcısı Gökhan Sorkunlu Pazarlama Başkanlığı´na, İnsan Kaynakları Dairesi Başkan Vekili Çiğdem Güvenç İnsan Kaynakları Dairesi Başkanlığı´na getirildi. Öte yandan çok sayıda havalimanı başmüdürünün de görev yerlerinin değiştiği iddia edildi. Atatürk Havalimanı Başmüdürü Timur Alp Bayrak görevden alındı. Atatürk Havalimanı´nın yeni başmüdürü ise Kayseri Havalimanı Müdürü Fatih Koşak oldu.

 

TEPKİLERİN ODAĞINDAKİ MÜDÜR ERZURUM´DAN ALINDI

 

Yeni görevlendirmelere göre, Esenboğa Havalimanı Başmüdürü Kemal Taşdan Bodrum Havalimanı Müdürlüğü´ne atandı. İstanbul Havalimanı´na Özkan Polat, Dalaman Havalimanı´na Fatih Koşak, Samsun Çarşamba Havalimanı´na da Cemal Uzuner atandı. Türkiye genelinde yapılan geniş kapsamlı atamalar sonucunda Erzurum DHMİ Başmüdürü M. Hanifi Fidan´ın da görev yeri değiştirildi. Erzurum Havalimanı´nda CAT3 sisteminin kış sezonuna yetiştirilememesi nedeniyle eleştirilerin odağındaki isim olan M. Hanifi Fidan´ın yeni görev yeri ve ondan boşalan göreve kimin atandığı henüz açıklanmadı.