Orman Bölge Müdürü´nden yeni personeline: ?Orman-halk ilişkilerini üst seviyede tutun´

Orman Bölge Müdürü Oktay Ayatay, göreve yeni başlayan personeline bir dizi nasihat ve talimat verdi.

Tarih: 01.01.0001 00:00
 Orman Bölge Müdürü´nden yeni personeline:  ?Orman-halk ilişkilerini üst seviyede tutun´

-ÖZEL-

Sinan AYDIN

 

Geçtiğimiz aylarda Erzurum Orman Bölge Müdürlüğü görevine atanan Oktay Ayatay, Bölge Müdürlüğü emrindeki işletmeleri ziyaret ederek incelemelerde bulunup, çalışmaları hakkında bilgi alıyor. Önceki gün de Şenkaya ve Sarıkamış Orman İşletmelerinde incelemelerde bulunan Bölge Müdürü Orhan Ayatay, ziyaret ettiği işletmelerde göreve yeni başlayan Orman personellerine bir dizi nasihat ve talimatta bulundu.

Bölge Müdürü Ayatay, 2020 yılı program ve çalışmaları hakkında bilgi verildi. Ayatay, özellikle göreve yeni başlayan Orman İşletme Şefleri ve Orman Muhafaza Memurlarına, şu nasihat ve talimatları verdi:

 

??ORMAN-HALK İLİŞKİLERİNİ ÜST SEVİYEDE TUTUN´´

 

? 181 yıllık köklü bir geçmişi olan Orman Genel Müdürlüğümüz orman ve orman kaynaklarını korumak, yetiştirmek ve işletmek görevini anayasa ve yasalar çerçevesinde yürütmektedir. Ormanların ve ormancılık hizmetlerinin sürdürülebilir orman yönetimi ilkelerine uygun olarak etkin ve verimli yürütülebilmesi ancak teknik disiplin ve özverili çalışmayla olabilecektir. Bu manada teşkilatımıza yeni başlayan siz değerli çalışma arkadaşlarımızın 181 yıllık köklü kurum olan OGM´nin kurumsal kültürünü özümseyerek bizden hizmet bekleyen vatandaşlarımızın orman sevgisini kazanarak ve taleplerini yasal yollardan karşılama gayreti içerisinde orman-halk ilişkileri ve diğer kurumlarla olan ilişkileri en üst düzeyde tutacak şekilde kurumumuzu temsil etmeliyiz.?