Osmanlı mesaisi sürüyor

Hafta sonu deplasmanda Osmanlıspor ile zorlu bir maça çıkacak olan Büyükşehir Belediye Erzurumspor, bu maçın hazırlıklarını moralli bir şekilde sürdürüyor.

Tarih: 01.01.0001 00:00
 Osmanlı mesaisi sürüyor

 

-ÖZEL- 

Sinan AYDIN

TFF 1. ligde şampiyonluk mücadvlvsi veren BB Erzurumspor, hafta sonu deplasmanda Osmanlıspor ile çok önemli bir müsabakaya çıkacak. Mavi Beyazlı takım, bu maçın hazırlıklarını moralli bir şekilde sürdürüyor. 2 aylık bir aradan sonra Eskişehirspor maçı ile Kazım Karabekir stadında zorlu bir doksan dakikaya çıkan ve rakibini son dakikalarda attığı gol ile 1-0 yenerek şampiyonluk şansını devam ettiren Mavi beyazlı ekip, bu maçın ardından şimdide Osmanlıspor müsabakasında galibiyete göz dikti. Pazar gününden itibaren Osmanlı mesaisine başlayan Büyükşehir Belediye Erzurum´da, futbolcuların moralli oldukları gözlerden kaçmadı. Teknik Direktör Mehmet Özdilek yönetiminde deplasman müsabakasına hazırlanan Mavi Beyazlı futbolcular, Osmanlıspor´u da Ankara´da yenerek iddiasını sürdürmek istiyor.

MEHMET HOCA FUTBOLCULARI İLE TOPLANTILAR YAPIYOR

Haftanın ilk antrenmanı öncesi oyuncuları ile toplantı gerçekleştiren Teknik Direktör Mehmet Özdilek, Eskişehirspor maçında sergilenen oyun ve yapılan hatalar ile ilgili oyuncularına uyarılarda bulundu. Erzurumspor´un puan kaybetme gibi bir lüksünün bulunmadığını oyuncularına aktaran tecrübeli teknik adam, " Son beş haftaya giriyoruz. Oyuncular olarak sizler bu takımı başarıya koşturacaksınız. Sahada elbet de hatalar yapılır ancak önemli olan hatalardan ders çıkarmaktır. Camia olarak Süper ligi istiyorsak, gözler sizlerin yani oyuncuların üzerinde olarak. Sizlerde sahada giydiğiniz formanın hakkını en iyi şekilde vermek zorundasınız. Biz Erzurumspor olarak şampiyon adayı değil şampiyon olmak istiyoruz. Bunun için sizlerin sahada daha fazla bunu düşünerek ona göre rakibe karşı oyun oynamanız gerekiyor. Sizlere güvenimiz sonsuz. Hepiniz çok kaliteli oyuncularsınız. Eğer hedefimize varırsak, tüm camia olarak büyük bir başarıyı yakalamış olacağız. Osmanlıspor maçıda final maçlarımızdan birisi. Bizden başarı bekleyen insanları asla unutmamalıyız"dediği öğrenildi.