Pote imzaya kaldı

B.B Erzurumspor, dış transfer çalışmalarına başladı. Yönetim, Fransız Forvet Mickael pote ile her konuda anlaştı.

Tarih: 01.01.0001 00:00
 Pote imzaya kaldı

-ÖZEL- 

Sinan AYDIN

 

2010-2020 futbol sezonunda Spor Toto 1. Lig´de mücadele edecek olan Büyükşehir Belediye Erzurumspor, ilk transferini Mickael Pote ile gerçekleştirmek üzere. Adana Demirspor´un karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdığı Fransız forvet Mickael Pote ile her konuda anlaşıldığı ve transferin imzaya kaldığı öğrenildi.

Erzurumspor´un 1997-1998 sezonunda şampiyon olan kadrosunda yer alan ve son olarak Ümit Milli takımda görev alan Muzaffer Bilazer´i Teknik Direktörlük görevine getiren B.B Erzurumspor yönetimi, hoca sorununu çözüme kavuşturduktan sonra futbolcu transferine yöneldi. Dış transfer çalışmalarına başlayan B.B Erzurumspor, gündemdeki isim olan Adana Demirspor´la yollarını ayıran Mickael Franck Pote ile yaptığı görüşmeleri olumlu sonuçlandırdı. Play-Off yarı final maçlarında oruç tuttuğu için Adana Demirspor teknik direktörü Ümit Özat´ın eleştirilerine maruz kalan Pote, elenmenin sorumlusu olarak lanse edilmişti.

 

 

TÜRKİYE´DE 3 SEZONDA 63 GOL ATTI

 

Türk futbol severler tarafından yakından tanınan bir isim olan 34 yaşındaki Fransız forvet Pote, Dadaş oluyor. Pote ile her konuda anlaşıldığı ve transferin imzaya kaldığı öğrenildi. 2018-2019 sezonunda Adana Demir forması ile fileleri 16 kez havalandıran ve 2 de asist yapan Mickael Pote, 2017-2018 sezonunda 24 gol atarken, 2016-2017 sezonunda da 23 gol kaydetti. Türkiye kariyerinde Adana Demir forması ile gol hanesine 63 gol sığdıran Pote´nin B.B Erzurumspor´un gol yollarındaki sorununa çözüm olacak isimlerden birisi olacağına inanılıyor.