Rashad kalıcı Sehic gidici

Rashad Muhammed ücretinde indirim yaparak büyük ölçüde takımda kaldı, Sehic ise kendi önerisi sonrası sözleşmesi uzatılarak 1 yıl kiralık olarak gönderilecek.

Tarih: 01.01.0001 00:00
 Rashad kalıcı Sehic gidici

-ÖZEL-

Sinan AYDIN

 

 

B.B Erzurumspor´da iç transferin en çok konuşulan iki ismi olan Rashad Muhammed ile kaleci İbrahim Sehic´in son durumu büyük ölçüde netleşti. Yönetimin ücretinde iyileştirme yapmasını beklediği ancak ilk etapta anlaşamadığı rashad Muhammed, bu nedenle kampa katılamamıştı. Muzaffer Bilazer´in anlaşma olması halinde takımda kalmasını istediği isimlerden biri olan Rashad Muhammed´in sözleşmesinde iyileştirme yapma teklifini kabul ettiği ve anlaşmaya vardığı gelen bilgiler arasında. Kulüp tarafından resmi açıklşamanın yapılması beklenirken, Rashad´ın Erzurumspor´un Topuk yaylasındaki kampına dahil edildiği öğrenildi. Mavi beyazlı yönetim, Rashad Muhammed´den ileriye yönelik yatırım amaçlı yararlanmayı düşünüyor.

 

SEHİC SÖZLEŞME UZATIP GİDECEK

 

Mavi beyazlı takımda gerek taraftarın, gerek yönetimin ve gerekse Muzaffer hocanın en çok kalmasını istedikleri futbolcuların başında ise kaleci İbrahim Sehic geliyor. Aynı zamanda Bosna Hersek Milli takımının da kalesini koruyan Sehic, bir alt ligde kalecilik yapması durumunda milli takım kadrosundan çıkarılacağı endişesini yaşadığı için Süper Lig´de futbol kariyerini sürdürmek istiyor. Erzurumspor´dan ayrılmak istemeyen ancak takımın bir alt lige düşmesi nedeniyle bu yılda kariyeri açısından Süper lig´de top oynamak isteyen Sehic ile ilgili formül de bulundu. Özellikle Gazişehir Gaziantepspor ile  Kayserispor´un ısrarla istediğiİbrahim Sehic´in Erzurumspor ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunuyor. 1 yıl sonra serbest kalacak olan Sehic´in mavi beyazlı yönetime kiralık gönderilmeyi önerdiği öğrenildi. Sehic, ?? sözleşmemi uzatın ve 1 yıl kiralık gönderin. Ben eğer bir alt ligde top oynamaya devam edersem beni milli takım kadrosuna almaz benim altımda ki kaleci olan ve şuan İngiltere liginde olan ismi alırlar. Bende Erzurumspor´da mutluyum ancak kariyerimi de düşünüyorum. Sözleşmemin bitmesine 1 yıl var. Sözleşmemi uzatın beni 1 yıl bir süper lig takımına kiralayın. 1 yıl sonra Erzurumspor süper lige çıktığında kaldığımız yerden devam edelim´´ dedi. Yönetimin bu teklife oldukça olumlu yaklaştığı, Sehic´in Gaziantep ya da Kayserispor´a gitmesinin an meselesi olduğu öğrenildi.