Sehiç taraftarın gönlünü kazandı

Bu sezon ligde oynanan tüm maçlarda kaleyi koruyan Kaptan Sehiç, 15 maçta 10 gole engel olamazken, 7 maçta kalesini gole kapattı.

Tarih: 01.01.0001 00:00
 Sehiç taraftarın gönlünü kazandı

-ÖZEL-

Sinan AYDIN

 

BB Erzurumspor´un milli kalecisi İbrahim Sehiç, Erzurumspor tarihinde kaleci Ersin, Hakan Cambazoğlu´ndan sonra iz bırakan 3´üncü kaleci oldu. Kaleci İbrahim Sehiç, Erzurumspor tarihinde kaleci Ersin, Hakan Cambazoğlu´ndan sonra iz bırakan 3´üncü kaleci oldu. 20 Temmuz 2018´de Erzurumspor kadrosuna katılan İbrahim Sehiç sempatik ve efendi kişiliği, uzlaşmacı tavrı, iş ahlak ve disipliniyle Erzurumspor taraftarının gözdesi haline geldi. 

 

O ARTIK BİZDEN BİRİ

 

Mavi beyazlı ekip tarihinde iz bırakan başarılı kaleci Hakan Cambazoğlu´ndan fileyi devraldıktan sonra gösterdiği yüksek performansla tüm dikkatleri çeken Sehiç, Erzurum sevgisi ve Erzurumspor sevdasıyla da taraftarın gönlünü kazandı.

Bu sezon ligde oynanan tüm maçlarda kaleyi koruyan aynı zamanda Bosna Hersek Milli takımının kalecisi olan kaptan İbrahim  Sehiç, 15 maçta 10 gole engel olamazken, 7 maçta kalesini gole kapattı. Sehiç başarısı ve kişiliğiyle  mavi beyazlı ekipte iz bırakan futbolcular arasına girdi. Giresunspor maçı sonrasında jeneriklik bir gol sevinci yansıtan başarılı file bekçisi, Erzurumspor´u sahiplenmesiyle de öne çıktı.