Serdar Sevimli´den Rektör adaylığı açıklaması!

??Allah dilemedikçe siz dileyemezsiniz´´ diyen Serdar Sevimli, Rektör adaylığı için henüz bir müracaatı olmadığını söyledi.

Tarih: 01.01.0001 00:00
 Serdar Sevimli´den Rektör adaylığı açıklaması!

-ÖZEL-

Sinan AYDIN

Yüksek Öğretim Kurulu (YÖK), aralarında Atatürk Üniversitesi´nin de bulunduğu 17 üniversiteye rektör adaylığı için başvuru alacak. Aralarından Erzurum Atatürk Üniversitesi´nin de bulunduğu 17 üniversite için YÖK ilana çıktı. 8 Temmuz´a kadar yapılacak müracaatların ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Atatürk Üniversitesi´nin yeni rektörü atanacak. Haberin gazeteniz Günebakış´ta ´´ Atatürk Üniversitesi yeni Rekötürünü arıyor´´ başığı ile yayımlanması sonrası gözler Rekötörlük için adı geçen isimlerin başında yer alan Serdar Sevimli´ye çevrilmişti.

??ALLAH DİLEMEDİKÇE SİZ DİLEYEMEZSİNİZ´´

Halkın büyük sevgisini kazanmış bir isim olan Serdar Sevimli, oluşan beklenti sonrası konu ile ilgili bir açıklama yaptı. ??Allah dilemedikçe siz dileyemezsiniz´´ diyen Serdar Sevimli, Rektör adaylığı için henüz bir müracaatı olmadığını söyledi. Serdar Sevimli, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada şunları söyledi:    ´´Atatürk Üniversitesi Rektör Adaylığı ilanının kamuoyu ile paylaşılması sonrası, sosyal medyada dostlarımızın duygularını ve temennilerini belirten paylaşımlarının artması üzerine açıklama gereği duydum. Öncelikli olarak henüz bir müracaatımız olmadı. Cenab-ı Allah´ın buyurduğu gibi ?´Allah dilemedikçe siz dileyemezsiniz´´. Su kısa hayatımızın en önemli gayesi insana hizmet etmektir. Bunun nerde ve ne şekilde olduğunun hiçbir önemi yoktur. Bu nedenle Allah´ın takdirini bilmediğimiz ve ne olursa olsun sonucuna her zaman her şartta rıza göstereceğimiz bir meselede sükunet esas olmalıdır.

?? BAZEN YANLIŞ ANLAŞILMALARA ORTAM HAZIRLAMAKTADIR?´

Dostlarımızın bu hüsn-ü zannı; özellikle de medya ve sosyal medya aracılığı ile bazen yanlış anlaşılmalara ortam hazırlamaktadır. Sosyal medya doğası gereği yanlış anlaşılmaların hızlı bir şekilde gerçeğe dönüştüğü, kimi zaman insanları kırıp incitebilen ve ismi geçen herkes için maksadını aşan bir mecra olabilmektedir. Yönetimde olan, müracaat etmiş veya edecek olan birbirinden değerli öğretim üyelerine saygılarımı sunuyor ve çıkacakları bu hizmet talebi yolunun hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. İyi niyetlerinden ve sevgilerinden şüphe duymadığım dostlarımızın sosyal medya ve paylaşımlarla değil, duaları ve kalpleri ile yanımızda olmalarını ve eğer bu sürecin içerisinde yer almaya karar verirsek bu süreci bize yakışacak bir sükunette yürütmemize yardımcı olmalarını rica ediyorum. ?´ Allah´ın izni olmadan bir yaprak dahi düşmez´´ inancı ve düsturu ile her daima?.Saygılarımla...´´