Tahsin Bayramoğlu´ndan Erdoğan´a tünel mektubu

?Bu Tünel Rize Erzurum Arasını 70 kilometre kısaltır´ diyen Tahsin Bayramoğlu, yollar bittiğinden Erzurum´un hem sahil şehri hem liman şehri olacağını söyledi.

Tarih: 01.01.0001 00:00
   Tahsin Bayramoğlu´ndan Erdoğan´a tünel mektubu

-ÖZEL-

 

Sinan AYDIN

 

Rize-Erzurum karayolu hakkında yaptığı kamuoyu çalışmasıyla dikkat çeken  Ak Parti Erzurum eski İl Genel Meclisi üyesi ve Erzurum Kent Konseyi Başkan Yardımcısı Tahsin Bayramoğlu, Kavaklıdere Tünelinin programa alınması için Cumhurbaşkanına mektup yazdı. Kavaklıdere Tüneli hakkında bir açıklamada bulunan Erzurum Kent Konsey Başkan Yardımcısı Tahsin Bayramoğlu, ?? Rize-Erzurum karayolunda kısmen tamamlanan ve çalışmaların devam ettiği Ovit Tüneli, Kırık Tüneli ve Dallıkavak Tünelinden başka Kavaklıdere Tünelinin yapılmasıyla bu karayolu 70 kilometre kısalacaktır. Bu Tünelin yapılması lazım.

 

??ERZURUM SAHİL ŞEHRİ OLACAK´´

 

Cumhurbaşkanımıza bu konuda bir mektup yazdım. Ovit bir rüyaydı bu rüyayı gerçeğe dönüştüren saygıdeğer cumhurbaşkanımıza Erzurum ve Rize halkı adına sonsuz teşekkür ediyorum. Bu tüneller bölge için çok önemli. Bilhassa Erzurum-Rize için ayrı önemi var Erzurum bu yol sonunda sahil şehri olacaktır. Ovit tünelinin devamı olan Kırık Tüneli devam ediyor. Dallı kavak Tüneli devam ediyor. En son ayak ise Dallı kavak-Kavaklı Dere arası bir tünel daha yapılırsa Erzurum-Rize arası 150 km.ye düşecektir. O zaman Erzurum Liman şehri olacaktır. Bu hizmetin neticesinde Erzurum gerçek ipek yolu üzerinde bir yatırım üssü olacaktır.´´