Taraftar Pazar gününü bekliyor!

B.B Erzurumspor Pazar günü görücüye çıkıyor

Tarih: 01.01.0001 00:00
 Taraftar Pazar gününü bekliyor!

-ÖZEL-

B.B Erzurumspor, Pazar günü Hatayspor ile yapacağı hazırlık maçı ile taraftarının karşısına çıkacak. Sosyal medyada seferberlik başlatan taraftarlar, çağrılarını ?Pazar günü kimseye randevu vermeyin!? mottosuyla paylaşıyor.

 

Sinan AYDIN

 

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden B.B Erzurumspor, Topuk yaylası kampını tamamlayarak izne ayrıldı. 3. Kamp dönemi için Cumartesi günü Erzurum´da toplanacak olan futbolcular, büyük bir aksilik çıkmaz ise Pazar günü Hatayspor ile bir hazırlık maçı yaparak taraftarının huzuruna çıkacak. Mavi Beyazlı taraftarları, günler öncesinden büyük bir heyecan sardı. Pazar günü gönül verdikleri takımı yenilenen kadrosu ile tam kadro görme fırsatı bulacak olan taraftarlar, sosyal medyada adeta seferberlik başlattı.

 

KAZIM KARABEKİRDE GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR

 

B.B. Erzurumspor, sezon öncesi üçüncü hazırlık maçını Hatayspor´la kendi evinde yapacak. 22 Temmuz´da başlayan Bolu kampı sona eren ve Erzurum´a dönme hazırlıkları yapan mavi beyazlı ekip, kendi evindeki ilk hazırlık maçını 4 Ağustos Pazar günü saat 17.00´de yapacak. Kazım Karabekir Stadyumu´nda ligin iddialı ekiplerinden Hatayspor´la karşılaşacak olan mavi beyazlı ekipte, yeni transfer edilen futbolcuların tamamının forma giymesi bekleniyor.

 

??PAZAR GÜNÜ KİMSEYE RANDEVU VERMEYİN´´

 

Stada girişlerin ücretsiz olacağı maça mavi beyazlı taraftarların büyük ilgi göstereceği ve hazırlık maçını görsel bir şölene dönüştüreceği tahmin edilirken, bu maçın sezon öncesi ilk buluşma olacağı için de ayrı bir önem taşıdığı ifade ediliyor. Taraftar gruplarının hazırlıklarına şimdiden başladığı maç için sosyal medyada adeta seferberlik ilan edilirken, mavi beyazlı taraftarlar ise çağrılarını ?Pazar günü kimseye randevu vermeyin!? mottosuyla paylaşıyor. Pazar günü oynanacak hazırlık maçının yeni sezona dair ipuçları da vereceğini düşünen taraftarlar, ?Erzurumspor´un hazırlık maçında taraftarlar olarak yeni sezona hazır olduğumuzu hep birlikte gösterelim? çağrısında bulunuyorlar.