Taraftarlardan Erkan Sözeri boykotu!

BB Erzurumsporlu bir grup taraftar, Erkan Sözeri takımdan gönderilene kadar maçlara gitmeme kararı aldı. Takımın zarar göreceğini düşünerek boykot kararını yanlış bulan taraftarlar da olması nedeniyle camia ikiye bölünmüş durumda.

Tarih: 01.01.0001 00:00
 Taraftarlardan Erkan Sözeri boykotu!

-ÖZEL-

Sinan AYDIN

Sezon başından bu yana oynadığı futbol nedeniyle süper ligdeki taraftarının neredeyse yarısını kaybeden BB Erzurumspor´da, geliyorum diyen Altınordu mağlubiyeti sabırları taşırdı. BB Erzurumsporlu taraftarlar, Altınordu mağlubiyeti sonrası Başkan Hüseyin Üneş ve teknik direktör Erkan Sözeri´ye büyük tepki gösterdiler. Alınan bilgilere göre taraftarlar, Erkan Sözeri gönderilene kadar maçlara gitmeyerek yönetimi ve Erkan hocayı boykot etme kararı aldı. TFF 1. Ligde bulunan zayıf ve küme düşme hattındaki takımların puan tesellisi durumuna gelen BB Erzurumspor, Altınordu mağlubiyeti sonrası şampiyonluk umutlarını zora soktu.

ERKAN SÖZERİ´Yİ BOYKOT EDECEKLER

Altınordu´nun çoluk çocuk denilecek kadar genç futbolcularına karşı sahada rezilleri oynayan futbolculara ve onlara yanlış oyuncu değişiklikleri ile katkıda bulunan teknik direktör Erkan Sözeri´ye ve Erkan Sözeri´nin arkasında durmaya devam eden Başkan Hüseyin Üneş´e tepkiler çığ gibi. Erkan Sözeri´nin istifa etmek istediği ancak Başkan Hüseyin Üneş tarafından engellendiğinin ortaya çıkması sonrası taraftarlar çılgına döndü. Taraftarların tepkilerini sosyal medya başta olmak üzere birçok platformda dillendirdiği, taraftar grubu liderlerinin de taraftarlarla aynı görüşte olduğu iddia edildi. Taraftarlar, Erkan Sözeri ve BB Erzurumspor yönetimine tepki için Erkan Sözeri takımdan gönderilene kadar maçlara gitmeme kararı alarak boykot edecekleri iddia edildi.

?BOYKOT KARARI YANLIŞ OLUR´

Taraftarların bir bölümü ise boykot kararının yanlış olacağını, takımın geriye kalan haftalarda da desteklenmesi gerektiğini düşünüyor. Bazı taraftarlar ise önümüzdeki günlerde Erzurum´da oynanacak olan Menemenspor maçına giderek sonuç ne olursa olsun Erkan Sözeri aleyhine istifa tezahüratı yapılmasını istiyor. Taraftarlar şu an için ikiye bölünmüş durumda ancak yaşanan sürecin takıma zararve4rdiği de ortada. Büyükşehir Belediye Erzurumspor onursal Başkanı Mehmet Sekmen´in yaşananlara ne kadar sessiz kalacağı ise merak ediliyor.