Tarihi yerler en popüler düğün fotoğrafı mekanı oldu

Düğün fotoğraflarının adresi tarihi mekanlar oldu

Tarih: 01.01.0001 00:00
 Tarihi yerler en popüler düğün fotoğrafı mekanı oldu

-ÖZEL-

Sinan AYDIN

 

Erzurum´da şimdilerde düğün fotoğrafı çektirmek isteyenler için en popüler yerler tarihi mekanlar oluyor. Erzurum´da gelin ve damat adayları için alternatif dış çekim mekanları arasında en çok Lala Paşa medresesi, Tortum şelalesi, Erzurum tren garı ve Erzurum kalesi yer alıyor. Baharın gelmesiyle birlikte düğün sezonunda başladığı Erzurum´da, düğün telaşesi içinde hiç şüphesiz düğün albümü önemli bir yere sahip. Düğün albümlerinde dış çekimlerin başlamasıyla mekan seçeneği de artıyor.

 

İŞTE ERZURUM´DA EN ÇOK TERCİH EDİLEN DOĞAL FOFOTĞRAF STÜDYOLARI

 

Gelin ve damat adayları, diğerlerinden farklı orijinal bir albüm oluşturmak için farklı mekanlara yönlendiriliyor fotoğraf stüdyoları tarafından. Fotoğraf sanatçısı Barış Yorulmaz´ın objektifine poz veren gelin ve damatların Erzurum´un tarihi mekanlarını tercih ettiği gözlerden kaçmıyor. Fotoğraf çekimi için en çok tercih edilen mekanlar ise; Atatürk Üniversitesi Botanik Parkı, Çifte Minareli Medrese, Üç Kümbetler,

Erzurum Garı, Aziziye ve Mecidiye Tabyaları, Atatürk Üniversitesi Kampüsü, Eski Erzurum Evi, Tortum Şelalesi, Abdurrahmangazi Türbesi, Erzurum-Erzincan Çevre Yolu (Gece Çekimleri) ve Palandöken yer alıyor. Bu yerlerde çekilen birbirinden güzel fotoğraflar, Erzurum temalı düğün fotoğrafları için alternatif bir seçenek sunuyor.