TFF 1. Lig tarihinin en kısır gollü haftası geride kaldı?

TFF 1. Lig tarihinin en az golü bu hafta atıldı!

Tarih: 01.01.0001 00:00
 TFF 1. Lig tarihinin en kısır gollü haftası geride kaldı?

-ÖZEL-

TFF 1. Lig tarihinin en az gol atılan haftası, bu hafta oldu. Ligin 15. haftasında toplamda 12 gol atılırken, BB Erzurumspor, 2-0´lık net skorla rakibini yenen iki takımdan biri oldu. Birçok maç, 1-0´lık skorlarla sonuçlandı.

Sinan AYDIN

TFF 1. Ligin 15. Haftası, lig tarihinin en az gol atılan haftalarından biri olarak tarihe geçti. Geride bıraktığımız hafta sadece BB Erzurumspor ile Giresunspor ve Boluspor- Karagümrükspor maçında 2-0´lık sonuçlarla maçlar sona erdi. Diğer maçlardan ikisi 0-0 biterken diğerleri ise 1-0 biti. TFF 1. Ligin 15. Haftasında toplamda 12 gol atıldı. TFF 1.ligde futbol tarihinin en kısır gollü haftalarından birini yaşadık 15.haftada oynanan maçlarda sadece 12 gol atıldı. Karşılıklı gol atılan tek maç ise, Adanaspor - Menemenspor maçı oldu. Maç, 1-3 Menemenspor´un galibiyeti ile sona erdi.

ERZURUMSPOR VE KARAGÜMRÜKSPOR 2-0 KAZANAN İKİ TAKIM OLDULAR

2-0 üstünlükle sona eren iki maç oldu. BB Erzurumspor sahasında Giresunspor´u 2-0 yenerken, Karagümrüksüpor ise Bolu´yu deplasmanda 2-0 mağlup etti. Lig tarihinin en az gol atılan haftası olarak tarihe geçen 15. Haftada, iki maç 0-0 berabere biterken, diğer maçlar ise 1-0 sona erdi. Haftayı karlı kapatan takımlardan biri, Giresunspor´u özellikle ikinci yarı oynadığı futbolla adeta sahadan silen BB Erzurumspor oldu. Spor otoriteleri tarafından ligin en güçlü şampiyon adayları arasında ilk sırada gösterilen Erzurumspor, puanını 27´ye çıkararak Hatayspor´un ardından ikinci sıraya yükseldi.