Trabzonlu hakemler Erzurum´u doğruyor

Trabzonlu hakem on binlerce Erzurumlunun bedduasını aldı!

Tarih: 01.01.0001 00:00
 Trabzonlu hakemler Erzurum´u doğruyor

-ÖZEL-

Pote ve Emrah Başsan´a yapılan faulleri vermeyerek Dadaşların 2 penaltısını gasp etti, ofsayt olan golü geçerle sayıp, Pote´ye yanlış sarı kartlarla cezalı duruma düşürerek Erzurum´un yenilmesi için ne gerekiyorsa yaptı.

Sinan AYDIN

TFF 1. Lig ekiplerinden olan ve Süper Lige çıkmak için mücadele eden BB Erzurumspor, Altay maçında kötü futbolunun haricinde hakem hatalarının da kurbanı oldu. 2 net penaltıyı vermeyen ve 1 ofsayt golünü geçerli sayan Trabzon bölgesi hakemi Bülent Birincioğlu, tepkilerin odağındaki isim oldu. Daha önce de yine Trabzon bölgesi hakeminin yanlış kararları nedeniyle mağdur olan BB Erzurumspor, nedendir bilinmez Trabzon bölgesi hakemleri tarafından değim yerinde ise adeta doğranıyor. BB Erzurumspor Altay maçının orta hakemi Bülent Birincioğlu, 90 dakika boyunca verdiği yanlış kararlarla saç-baş yoldurdu.

ON BİNLERCE ERZURUMLUNUN BEDDUASINI ALDI

Biri Pote´ye diğer Emrah Başsan´a ceza sahası içerisinde yapılan net faulleri vermeyerek mavi beyazlı takımın iki penaltısını gasp eden hakem Bülent Birincioğlu, karşılaşma 1-1 devam ederken Altay´ın attığı ve net bir şekilde ofsayt olan golü de geçerli sayarak BB Erzurumspor´un mağlup olmasında en büyük etken oldu.  Pote´ye verilen sarı kartlarda da hatalı davranarak mavi beyazlı takımın gol silahını cezalı duruma düşüren Bülent Birincioğlu, taraftarların iddiasına göre BB Erzurumspor´un yenilmesi için elinden geleni yaptı. Sözde üst klasman hakemi olan ancak amatör hakemlerin dahi veremeyeceği yanlış kararlara imza atan anı zamanda Öğretmen olan Bülent Birincioğlu, Erzurum düşmanlığı ile tepkilerin odağındaki isim olarak on binlerce Erzurumlunun bedduasını aldı. Daha önce de bir başka Trabzon bölgesi